maanantai 13. helmikuuta 2017

Taas ajatuksia elämästä

Ai mitennii taas?.. Enhä mie oo ihan hetkee taaaas kirjottanu :D
Ei vissiin ole ollu asiaa. En tiedä.

Mutta että ai miten menee nyt?
No kuulkaa, mie pääsin alottaa oman alani työt ja se jos mikä on aika mahtavaa!
Voin kertoo, ettei ihan läheskää niin paljon ahdista kuin aiemmin.
Töihin on kiva mennä, on sellanen "kutkuttavan jännittävä" olo. Vaikkei aina tiedä mitä päivä tuo tullessaan vaikka ois mite yritetty suunnitella, mutta niinhän se elämä muutenkin on vai mitä?
Uusia jänniä juttuja ja työtä mitä haluaa tehdä niin motivoi kyllä ihan eri tavalla!

No jotta mitäpä muuta nyt sitten?
No treenit ollu aika sellasta tasasta. Salitreeniä tulee sen kolme kertaa viikkoon ja kyllä se hyvin riittää. En jaksa nillittää syömisistä ja etenkii ku työ on näköjää aika sekavaaki nii ei välttämättä pysty syömää iha sillee niinku haluis.
Vanukkaat/patukat/pähkinät ja hedelmät on tullu aika tutuiks tässä ;)
Kunhan tässä nyt taas totuttelee kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen nii varmaa tähän vielä jonkuu rytmin saa, tai sitten ei? En tiedä. Alan kantamaan kylmälaukkua mukana? Kyllä,sekin on vaihtoehto jos niikseen tulee.

Viime viikonloppu oli siitä jännä kun miesystävän kanssa oltiin päätetty lähteä käymään helsingissä.
Hänellä on ollu nyt talviloma niin tollanen viikonloppuun kohdistuva irtiotto oli mahdollinen järjestää.
Toki tähänkin oli taas käytetty aikaa ja säästetty rahaa, mutta kyllä se taas sitten palkitsi kun vihdoin päästiin lähtemään seikkailuun :)

Se, mikä nyt ehkä pikkasen saattoi kyrpiä tällaista adhd-luonteista oli istuminen onnibussissa :D
Elämäni eka kerta, mutta kyllä mie senkii otan ihan kokemuksena ja uutena merkintänä miun "elämänkirjaan". Ai onks miulla sellasta? No ei varsinaisesti :D mutta kyllä, uudet kokemukset on aina tervetulleita jos ne yhtää itteensä houkuttaa ja tämän voi luokitella niihin.

Ai mie oon vähän outo? Eeenhän..mitään en tunnusta. *tirsk*

Nii mitä me siellä isolla kirkolla sitten tehtiin? Seikkailtiin keskustassa, roudattii kamat meijän yyyyberhienoon hotellihuoneeseen. Oltiin muuten hyvissä ajoin liikkeellä kun tätä reissua suunniteltiin, ko. hotellilla siis jota myös KLAUS K:si kutsutaan, oli jokin kiva tarjous ja saatiin melkoisen edullisesti ihana huone. Katselin meinaan myöhemmin hotellin normaaleja hintoja niin ei kyllä olis käyny meidän budjetille. Huh!
Ainii juu..sitten suuren seikkailun ja metsästyksen kautta löydettiin ruokaakii yhestä ravintolasta, oli kyllä niin nälkä ettei kuvia kerenny ottaa, mutta mie ahdoin napaani pippuripihvin salaatilla.
Oi nam! Toimi hyvin.

Käytiin hotellilla sitten vähän sulattelemassa ruokamahojamme ja illalla suunnattiin ApolloClubille katsomaan stand uppia. Sekii oli ihan first time- ever ja kyllä kannatti. Vähän oli eri tunnelma ja meininki kuin täällä kotikylässä. Tykättiin kovasti.


Oltiin saatu hotellilta myös drinkki-liput sen ansiosta kun heidän omilta sivuilta olimme varauksen tehneet. Miekii kuulkaa oikee repäsin ja join sitten yhden siiderin ja hyvää oli :)
Pitihän se tilaisuus käyttää hyväksi vaikka olishan sillä lipukkeella saanut vaikka kahvia, mutta enhän mie nyt sellaseen olis tyytyny kert sinne asti oltiin menty.


Kauhee kun on taas sekavaa tekstiä mutta tiedättekö kun mie oon aika innoissani :D
Jotenkin on vaan niin...en tiiä..mutta asiaan! Se hotellissa yöpymisen paras puoli?

No aamiainen tietysti! :) Ihan parasta. Nyt jätin puurot kyllä välistä sillä halusin maistella Klaus K:n tarjoamia herkkuleipiä, olin aiemmin tutustunut heidän nettisivuihinsa 
https://www.klauskhotel.com/ruoka-juoma/aamiainen
Ja ajattelin,että tämäkin täytyy kokea. Ei mitään normi ruisleipää ja vehnäsämpylää.
Se mikä myös toi kivan yllärin aamiaiseen, oli tarjoilijan tuoma drinksu, ilmeisesti se oli jokin mehushotti? Apua en mie tiijä mutta hyvää se oli. Tosi vähän mie missää hotelleissa oon ollu, mutta en ois kyllä edes uskonu, että tollastakii saa. Kiitos heille <3

Mutta tosiaan tälleen kiteytettynä ihan tosi ihana reissu. Näihin kun ei juuri mahdollisuuksia taloudellisesti ole niin senkin takia tällaista osaa arvostaa enemmän ennenkuin palailee takaisin "tasaiseen arkeen". Tottakai arki ja rutiinitkin on kivoja, mutta kyllähän sitä jotain extrakivaakin tarvii joskus :)



Että näillä kuvilla ja tunnelmilla tällä kertaa. Tokihan ajatuksia ja kirjoiteltavaa löytys mutta ei viitsi samaan tekstiin kaikkea sisällyttää ettei ne harvat lukijat joita miulla on, mene liian sekasin.

Nauttikaa tyypit elämästä, palaan vielä astialle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)