lauantai 27. joulukuuta 2014

Paluu arkeen...

No yhtään ei ole kyllä lauantai-fiilis nyt :D
Mutta silti, salitreenin osalta on nyt taas päästy normivauhtiin. Kävin heti aamutuimaan nykimässä "kiertävää" ja huomenna sitten voimaillaan.
Salille mennessä olin ihan omineni, mutta ilokseni huomasin, että tuttuja naamoja alkoi valumaan pikkuhiljaa paikalle. Treenistä jäi hyvä mieli, mutta silti mie kaipaan sitä toistojen laskijaa ja tsempparia siihen viereen. Siks mie nyt olenkii laittanu omistani tuohon pt-rahastoon, että vielä jonain päivänä miulla on se PerseelleTuuppija edes välillä.


                                                                Miun aamukaverit :)

Kyllähän tätä kuvioo taas työstää mielessään kokoajan. Osasinha mie nyt onneks nollata nuo pyhät, mutta nyt taas mennää eteenpäin ja vauhdilla! Eikä anneta periks.
Tokihan malttamattomuus varmaan kohta jo nostaa päätään, mut ei auta ;)

HIPHEI MUUTEN! Tosiaan turvotusolot oli jo mukavasti laskenu ja kaivoin mittanauhaa esille (mahasta en kyllä nyt sano mitää :D :D) MUTTA miun kreisireisikoivista on tässä apauttiarallaa kuukauden aikana lähteny 3cm! Mihin ne sentit on hävinny? Mie en tiijä, mut hito hyvä! Toki tykkään jopa ite, että muotoo löytyy mut saahan nuo ylimääräset silti lähtee ja hyvä näin.


Että sellasta kivaa tähän aamuun, puuro just nykästy ja nyt vähä tuumailemaan tulevaa päivää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)