keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Salaa harjoittelua :D

Joo! Aivan mahtavuutta oli taas päästä salille aamutuimaan. Etenkii kun fiilis oli väsymyksestä huolimatta hyvä.
Päätin vähän kokeilla liikkeitä, joista pt:n kanssa oli puhe. Joskus aiemminkii tehny, mutta ei ole viime aikoina kuulunu ns.vakituiseen reeniin, niin voin kertoa että haastetta oli!

Ehkä aamun parhautta oli kuitenkin taas tän samaisen salitutun kommentti (joka siis ennenkii on tykänny heittää melko hyvää kommenttia) kun olin aikani vääntäny naama irvessä ojentajia:
"Ja allit saa kyytiä..tosin ei siulla niitä juurikaan ole!" :D
Vähän kyllä taas nauratti.

Nyt ei taas hetkeen pääse aamureenejä nykimään kun tyrkkii yövuoroja, mutta viimeistään ens viikolla taas. Tälle viikolle on muuten pakko sisällyttää joku reeni kuitenki, ettei jää turhan vajaaks.
Eilen jo kalenterii merkkailin loppuvuoden treenipäivät, uskokaa tai älkää: jouluna meinasin olla reenaamatta! ;) Mutta ennen joulua ja etenkii sen jälkee kyllä taas sali kutsuu!

Sain myös pt:ltä sähköpostiliitteenä ne maanantaiset inbody-tulokset ja VOI KYLLÄ! Oli tosiaa tullu lisää habaa ja rasvat sulanu. Nesteitä oli pikkasen enemmä ku viimeks, mut kyselin vähä viisaammalta, onko noihin tuloksiin uskominen nii miuta lohduteltii, että etenkii naisil just nuo nesteet vaihtelee usein, että niitä ei sit varmaa tarvi tuijotella ;) Gauhee kun tässä tuntee ittesä vielä jotenkii nii amatööriks. Mut onneks löytyy aina joku, jolta kysellä.

Eiköhän tässä ollu tärkeimmät, tästä on kuitenki hyvä jatkaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)