perjantai 23. tammikuuta 2015

Nyt "buustaillaan"!

Mistähä sitä alkais...

Nii jotta eilen kävin tavoistani poiketen vatsa-pakarajumpalla ja voin kertoo, että teki hyvää! Tahtoo lisää! :)
Tänään pääsin kyllä vielä sängystä ylös ja kampesin itteni salille,mutta oli vähä hidas treeni jostai syystä :D Nyt jo kroppakin oikeesti taitaa huutaa armoa, joten höllätääs nyt ainakii huomine sitte.

Oon myös muutenkii miettiny asioita ja eilen vielä pääsin hierojanikn kanssa näistä kuvioista höpöttelemään, niin viimeistään siinä pöydällä pötkötellessä tuli sitten se AHAA!-elämys.
Sain hierojalta hyviä neuvoja etenkii ruokailujen suhteen ja hääkii sano, että höllää nyt välillä nii oisko se aika uskoa? (kaikkein tärkeimpiä ja läheisiään kun ei voi uskoa..ainakaan heti)
Myönnän, että oon menny melko tiukoilla ja siitähän kärsii sitten koko tää homma.
KIZING! BLIN BLING BLING! AND WE HAVE A WINNER! :D Sanna vihdoin tajus jotain.

Mut tarpeeks kaua ku hakkaa päätä siihe samaa seinää nii jossai vaihees vaan käy niin, että huomaa, ettei siin hommas ollukkaa järkee ja tajuu tehä jotai muuta. Right?

Aijon myös huomenna tosiaan antaa vähän buustia kropalle ruuan merkeissä. Pistetää hiilarit mahtipontisii lukemii! Ahhiih :D hurjaa uhoa, mutta saas nähä kuin käy!
Noei, pakko tehä se, nyt kun järkikultakii on alkanu palailee. Tavotteet siintää kirkkaasti silmissä ja eihä tässä mitää tapahu, ennenku annan kropalle lisää jotain mitä polttaa pois.

Niin joo, ja se sali missä kävin jumpalla..Niitten saleja on tässä kylässä kaikenkaikkiaa kolme ja yhteen vielä ois aikomus mennä tutustumaan lähiaikoina, jos se sit ois miun tuleva sali maaliskuusta lähtien? En tiedä vielä, mutta senkin osalta tarvii suunnitelmat olla selvillä ennenku tän hetkine salihomma loppuu.

Eilen sain kotiin tullessa myös järisyttävän yllärin miun haisulilta, mutta niistä sitten myöhemmin kunhan vauhtiin pääsen ;) Sanotaanko kuitenki, että siitäkin yllätyksestä saattaa hyvinkii tulla lisää potkua miun veivaamisee!

1 kommentti:

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)