tiistai 7. heinäkuuta 2015

Mielen ja kehon nollausta

Ai että, miten hyvältä kuullostaa mut miks en osaa sitä käytännössä?

Perjantaina vedin viimoset treenit ja päätin pitää viikon totaalitauon. Nyt jo sielu huutaa salille.
Ei näin.
Mie taisin tuossa sunnuntaina puhella, että oon varmaa tulevana viikonloppuna "kuin tulisilla hiilillä", kun ei oo päässy treenaa. Ei vaan auta miettii liikaa, vaan yrittää tässäkin kohtaa mennä päivä kerrallaa nii kyllä se saliaamu sieltä vielä koittaa :D
Nyt vaa keskittyy muihi juttuihi nii ehkä mie kestän. Aimitenniimukariippuvaine?


Otin kuitenki viikonlopun rennosti, ja ennenkaikkee: mie söin! Herkkuja! Ja ah! Niin kauan kaivattua makaroonilaatikkoa :D Maistelin lauantaina vähän alkoholituotteita, nii ai että mikä nautinto oli sunnuntaina vetää hillittömät makaroonilaatikko-överit! :D Siinä sitte sohvalla makailin mahani vieressä ja huokailin kun ei muuhun enää pystyny.

Vaikka mieli kaipaa jo salille, niin myöskii ruokailuhommat on tuottanu piirun verra päänvaivaa. Viikonlopun ruokailut nyt tosiaan meni vähä mite sattu, nii eilen joutu jopa ihan miettimään, mitä sitä taas suuhunsa laittaa.
Menin liten loppuajan vähennyksillä ja nyt kun pitäs palata ns.alkuperäsii syöminkeihi nii ai että...ruokaa,ruokaa,ruokaa..ihan kokoajan! :D huh...
Se,että herkuista pääsin taas yli oikeestaan heti, oli ainaskii kymmenen pisteen suoritus. Kyllä miun takaraivossa yhä huutelee se entinen herkkuperse, jolle ennen ei tehny tiukkaa nykiä suklaalevyä yhdeltä istumalta ja muutenkii erinäiset herkut oli liki arkipäivää.
Nyt siis miun herkkuihin kuului perjantaina irtokarkkeja ja yks jäätelö, lauantaina loput irttareista ja muutama pala suklaata. Ja siihen se jäi.
En kiellä, etteikö sunnuntainakii olis tehny mieli jatkaa mättämistä, mutta onneks pitäydyin vaan siinä makaroonilaatikossa.
Oon vähän tuumaillu, että ehkä vois olla ihan ok about kerran viikkoo sit napostella jotain pientä hyvää jos siltä tuntuu, mutta mikään välttämättömyyshän sekään ei ole.
Mutta voin tehdä sen jos haluan.
Tässä on kuukauden verra ns.vapaata aikaa, mikä ei kuitenkaa tarkota treenien pois jättämistä, saati sitten ruokailujen unohtamista. Vaan mennään sellasta kultasta keskitietä, pidetään itsestä huolta.

Mutta nyt:ihan lepo vaan ja (terveellistä)ruokaa nassuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)