maanantai 16. maaliskuuta 2015

Liikunnan iloa :)

Nyt ollaan taas takaisin liikunan meiningeissä! Ai ihanaa :D
Eilen lähin heti herättyä tekee pienen lenkin ja siihen päätteeks tein "kyykkyhaasteen" kyykyt. Jatkoin siitä, mihin ennen sairastumista olin jääny. Ihan törrrkeeen hyvä fiilis heti aamusta siis!

Päivällä lähettiin vielä kaverin kanssa salille treenailemaan. Otettiin alkulämmöks vähän soutua ja sillon tuntu kyllä, että pumppu leikkaa kiinni :D Sykkeet kuitenki tasantu tosi nopeesti, että eikun eteenpäin vaan!
Tehtii ihan hyvä reeni, tein astetta pienemmillä painoilla. Ei uskalla tässä kohtaa paljon ruveta riekkumaan, ettei tarvi heti kohta sairastella uudestaan. Kaverilla oli myös ilo ja kunnia ottaa miusta todistusaineistoa, että mie ihan oikeesti teen siellä salilla muutakin kuin heilun peilin edessä :D


Eli mm.selkähommia ja ns.kadonneen ojentajan metsästystä oli ohjelmassa. Tykkäsin!
Ja jos muuten oikein tarkkaan kattoo, niin ihan kuin miun selässä olis pikkasen leveyttä havaittavissa?

Tänä aamuna kävin myös reenailee ihan oman ohjelman mukaisesti. Tein kevyemmillä painoilla ja pidempiä sarjoja. Jalat jätin tosin tältä erää tekemättä, sillä eiliset kyykyt ja takareisi-pohjetreeni tuntu melkosen höpöltä ;) MUTTA lievästi masokistin luonteisena, tänäänki treenin päätteeks oli tehtävä kyykyt. Eihän niitä nyt sovi jättää poiskaan :D huhhuh. Teki ehkä vähän kipeetä kyllä.

Eli näillä fiiliksillä siis alkavaan viikkoon! Kun vaa nyt malttais ottaa viel iisisti ja venytelläkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)