perjantai 13. maaliskuuta 2015

Miltä nyt tuntuu?

Muutama päivä meni flunssan kourissa ja nyt pikkuhiljaa oon jo voiton puolella.
Vielä on tosi voimaton olo ja hurjana kävin töissä tekemässä pari yövuoroa, nii sekii verottaa aikalailla voimavaroja.
Ajatukset on kieltämättä ollu tulevissa treeneissä. Vaikka tää tauti tuli varmaan just siks kun en ole ymmärtäny levätä, nii kyllä "nyt jo" tuntuu, että pitäis päästä taas normimenoon.

Vissii jotai kevättä tais ruveta tyrkkimään ja päivällä paistavan auringon alle ois niiiiin ihana päästä lenkkeilemään, mutta vielä en ole uskaltanu. Pientä kävelyhommaa kaupassakäynnin merkeissä oon pääosin harrastanu ja sekin on ollu ihan riittävää.
Polte salille siis on kova, mutta miun on nyt vaan maltettava vielä pari päivää.
Kait mie oon tässä viikon mittaan ymmärtäny sen levonkin merkityksen?..

Syömiset oli myös aika huteralla pohjalla pari päivää, ei vaan yksinkertasesti maistunu juurikaan mikään ja söin vähän sen takia kun oli pakko. Keskiviikko tais olla eka sellanen kunnollisempi ruokapäivä ja nyt ollaan kyllä takasin (melkein) normissa :D :D Tulipa todistettua, että miun todellakin tarvii olla kipee ettei ruoka maistu :) Nyt kun rytmiin aletaan taas päästä, niin miun mahaan mahtuu vaikka ja mitä :D
Josta tuli mieleen, että mielitekoja on kyllä ollu aika paljon. Ja etenki ku flunssan jäliltä oon viel syöny tarpeeseen nähden vähän, niin sitten ne irtokarkkimättö-himot iskee.
Mie tuossa päätinkii, että nyt viikonlopun aikaan saa napostella vapaammin. Miusta on loppupeleis ihan hyvä, että oon hieman armollisempi ja voin vaikka sen kerran viikossa/kahdessa viikossa napostella niitä karkkeja jos mieli tekee. Kuitenki ku tiedän, että se perus ruokavalio on kunnossa, niin kert tässä ei kisohin olla menossa nii herkkuja tänne vaan! :D

Eli vielä  päivä, tai pari lepoa ja sitten kevyt alotus treeniin ja tosiaan lenkkeilyhommiinkin.
Alkaa näyttää, että portaatki kutsuu pikkuhiljaa! :D
Into on kova ja tuleva näyttää, mihin tästä mennään. Oon nyt yrittäny "haalia" napakkaa tukiverkkoa, että miulla ois enemmän toivoa päästä sinne, mihin haluan, mutta myöskin kestää näiden asioiden kanssa maanpinnalla, etten hukkuis siihen "fitnesskuplaan".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)