maanantai 2. maaliskuuta 2015

Miten ja missä ajassa?

Mie oon taas ollu jossai pyörremyrskyn keskellä. Ollu kaikenmaailman stressiasioita ja siinä samalla kuitenki yrittäny nauttia elämästä ja treeneistä.
Oon jopa yrittäny huoltaa kehoa käymällä fyssarilla, saunonu ja levänny.
Silti tuntuu, että oon hukassa tavotteideni kanssa.
En mie ole asettanu mitään deadlinea, sillä tiedän, että "kehonmuokkaus" vaatii aikaa.
Mutta tää jatkuva väsymys ja epätietoisuus vaivaa jonkin verran.

Oon tietosesti myös jarrutellu syömisten kanssa ja sehän nyt on virhe. Joten viikonloppuna painotin syömisiä hiilaripitoisemmiks ja nyt toivon, että jaksais taas hieman paremmin.

Aamulla salille lähtiessä teki mieli kääntyä jo ovella takas ja todeta, että sänkyyn jääminen on parempi vaihtoehto. Mutta silti, mie menin.
Nyt voin sanoa, että kannatti. Hiilaritankkaus ilmeisesti auttoi kun painoja sai vähän nostella entisestä ja mikä parhainta, törmäsin yhteen tuttuun vanhalta salilta! Hää oli päättäny tulla kokeilee miltä tuon salin meno näyttää ja kovasti hälle suosittelin, että sinne kyllä mahtuu oikein hyvin vaikka miun kaveriks :)
Piristi kyllä ja tajusin, että myös tuo sosiaalinen kontakti salilla käydessä on se, mitä oon kaivannu. Tuolla kun kaikki vaan puurtaa sen oman juttunsa parissa, niin ei  siellä paljon läppä lennä.

Nii jotta, kävinhä mie eilenkii salilla heilumassa alkuillasta. Se tosin meni melkolailla pieleen, sillä päätä särki (taas kerran) ja ahdisti kun sali oli lähes tupaten täynnä joten suunnitellusta treenistä ei senkään puoleen tullut mitään. Keskityin siis lähinnä tekemään vähän aerobista ja vatsoja/venyttelyä.
Ja tokihan oon tässä nyt parina päivänä kyykkäillyt, kun piti facebookissa mennä osallistumaan johonkii hemmetin kyykkyhaasteeseen :D :D

Eli yhteenvetona vois varmaan todeta, että lepo ois se mitä miun keho huutaa. Mutta toivoisin myös, että olis joku alan ammattilainen, jolta kysyä apua ja joka kertois, mitä miun tarvii tehä ja missä mennään nyt metsään.
Kaveri tuossa jo vinkkas, kun hälle avauduin, että kyllä niihi tavotteisii pääsee hitaamminki...mut sepä se, mikä on se just miulle sopiva aikataulu?..
Kuitenki tarkotus on pitää oma mielenterveys, mutta myöskin saada niitä tuloksia aikaan..
Arght...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)