maanantai 10. elokuuta 2015

Kaikki keinot käyttöön

Tässä olis nyt viikko ennen bc.n alkua. Ajatukset on jo pitkään ollu tulevassa.
Oon miettiny, mitä kaikkee valmennus mahtaa pitää sisällään, miten ajotan treenejä, yms.
Myös se surullisen kuuluisa rasvanpoltto on ollu pinnalla ja oon käyny läpi eri juttuja, miten sitä vois vielä tehostaa.
Kyllä mie uskosin, että tää oma aineenvaihdunta on melko hyvin toiminu, mutta ainahan sitä on varaa parantaa, vai mitä?
En oikein ikinä ole uskonu ns. aamuaerobisten voimaan, mutta tokihan niitäkin on tullu harrastettua (viimeksi tänä aamuna).
Normaalin aineenvaihdunnan tokihan saa pidettyä yllä ihan sillä säännöllisellä ruokailulla ja veden juonnillakin, mutta mielestäni pienessä buustauksessa ei ole mitään pahaa.

Eilen siis päädyin hakemaan Lifen myymälästä sportlifen  proline burnereita. Oon niitä ennenkin testannu ja hyväks havainnu, mutta niitäkään ei tule jatkuvasti käyttää (suositus on käytettävän 4 viikkoa, jonka jälkeen viikon tauko) joten olen tässä mennyt jopa muutaman kuukauden ilman, joten uskon niiden antavan vähän vauhtia toimintaan.
Onhan noita rasvanpolttajia markkinoilla vaikka millä mitalla ja onnekseni olen löytänyt ainakin itseleni toimivan purkin, niin ei tarvitse kaikkia vähiä rahojaan tunkea eri purnukoihin.
Pääsääntösestihän rasvanpolttajat sisältää tyyliin kofeiinia ja vihreää teetä, mutta tuossa käyttämässäni "ihmepillereissä" tuntuu sitten kuitenkin olevan jotain erilaista kun tuntui aiemmi tehonneen :)

Tästä linkistä lisätietoa, jolle tuote ei sano vielä mitään:  http://www.sportlife.fi/tuotteet/prolineburner/

Siitäkin huomaa, että aineenvaihdunta pelaa kun on jatkuvasti nälkä :) Tai ainakin miusta tuntuu siltä ja kuitenkin oon ainakii pyrkiny syömään riittävästi ja ennenkaikkea monipuolisesti. Tosin voihan se olla että nyt jos joku miuta viisaampi tulis kattelee miun syömisii nii saattas vaan pyöritellä päätään ja manailla hiiren annoksia :D
Eilen alkuillasta tosin oli siitä kummallinen tilanne, etten tuntenu itteeni nälkäseks vaikka oli ns.ruoka-aika. Naureskelin asiaa ääneen ja tuossa sitten yhdessä ihmeteltiin, että MITEN TÄMÄ VOI OLLA MAHDOLLISTA :D Nooo..ehkä parempi välillä niinkin?

Mutta tosiaan. Tässä kohtaa mennään siis nyt. Ajattelin riipasta tälle viikolle pari salitreeniä ja muutaman lenkin ja ennenkaikkee lepoa. Onneks on mahdollisuus saunomiseenkin, niin saa lihaksiakii vähän hemmoteltua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)