keskiviikko 5. elokuuta 2015

Pelottaako?

No ihan hitoksee! :D
Maksoin just seuraavan valmennukseni, eli fitfarmin bikini challengen, joka alkaa 17.8.


Liten aikana mietin, mitä haluun seuraavaks ja tää bc tuntui hyvältä ja just siltä, mitä haluun ja tarviin. Se, mikä tuli yllätyksenä, oli kun valmennus alkaa näinkin pian. Olin aiemmin ajatellut, että tää tulee varmaan joskus vuodenvaihteen jälkeen ja sit aletaa tiristelee loppui läskei kropast, mutta toisin kävi. Tää kyllä tuli tosi hyväänkin aikaan, sillä kyllä mie tunnun kuitenki kaipaavan jotai proggista, että tässä hommassa olis jotain järkee ja etten menis hukkaan epävarmuuksieni kanssa.
Helpottaa tavotteisiin pääsyä, kun taustalla on se tuki ja turva sekä selkeät ohjeet, kuinka toimia. Loppu onkin sitten ihan miusta itestäni kiinni.

Tää on se juttu, mitä ootan, mutta samalla pelkään. Oon miun läheisimmille tästä kertonu ja ne kyllä tietää kuin tärkeetä tää miulle on. Nyt mie vaan toivon, että miulla on myös edes se yks ihminen joka tulee sitten miut tiputtamaan välillä maanpinnalle ja myöskii tarvittaessa potkii aamuaerobisille jos en meinaa muka kyetä :D

Onhan tää hiton jännää kun ei kuitenkaan loppupeleissä tiedä, mitä on tulossa. Litestä sain sen verran hyvän alkusysäyksen, ettei tää nyt voi kovin pahasti mennä metsään.
Hmmh...jotenki miun ajatuksen juoksusta paistaa läpi tämä epävarmuus :D No mutta aina voi olla vähän kriittinen, yllättyypä ilosesti kun tulokset alkaa näkymää, right?

Nyt ei sitten muuta kuin treenit jatkuu vielä sillä oman pääni mukaisella ohjelmalla, kyttäillään niitä syömisiä ja ja ja...jossain kohtaa vähän tankkaillaa nii jaksaa veivaa sitte 10 viikkoo täysii :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)