perjantai 14. elokuuta 2015

Kohta se alkaa!

Täällä päässä rupee ns.jännitys tiivistymään!
Eilen oli Fitfarmin sivuille tullut bc:n ruokavalio ja treeniohjelmat videoineen.
Oon niitä nyt tässä alustavasti tutkaillu ja hyvältähän tuo näyttää. Treenei tulee olemaan aikalailla ja vaatii vielä vähän suunnitelmaa,miten ne ois fiksuinta ajottaa.
Miun romu polvi nyt estää aika paljon jalkatreeneihin suunniteltuja juttuja, että niiden osalta on vaan jotenkin sovelletteva kuten tähänkin asti, mutta muuten tuntuis olevan aika simppeliä (jos niin nyt voi sanoo)...

Huomenna on tarkotus lähtee salille tekemään vähän sellasta kokeilutreeniä. Pitää käydä läpi vähän vieraammat liikkeet, jotta niitä osaa sitten vääntää kun ohjelmaa alkaa toteuttamaan.

Kuten olin aiemmin epäillytkin, niin ruokavalio nyt ei juurikaan poikkea jo totutusta mallista. Pientä hienosäätöä on aamu ja iltapalan osalta, mutta muuten täysin tuttua kauraa.
Täytyy sanoa, että kyllä tätä on taas odotettukin. Eilen oli vähän sekavia tunteita, että osaanko ja pystynkö, mutta eihän sitä perhana tiedä jos ei edes kokeile!
Ja tästä lystistä on sentään maksettu nii ilman tuloksia mie en tätä lopeta!
Pitää vaan yrittää pitää pää kylmänä, keskittyy edes päivän kerrallaan siihen tekemiseen. Ei pidä haukata liian isoa palaa kerralla.

Tokihan mie tiedän, että tulen vielä ns.hyppimään seinille ja tuskailemaan, etten jaksa tai osaa, mutta miun on nyt vaan luotettava siihen, että kyllä mie jaksan ja mie osaan.
Jos tulee ongelma, nii ainakii foorumin kautta saa siihen apua ja tukea.

Oon mie alustavasti treenejä suunnitellu, mutta niidenkin osalta on osattava ottaa iisisti (yeah right..) kun luulis miun tajuuvan jo tässä kohtaa, ettei ne tulokset tapahdu hetkessä.
Pitää vaan tehä se, mitä on neuvottu ja luotettava ennenkaikkee omaan itteensä.
Kauniita ajatuksia kyllä, mutta tulevahan sen taas näyttää miten on sen toteutuksen laita.
Mennäänkö täysillä päin seinää vai painetaan sata lasissa, silti omaa itseä ja kroppaa kuunnellen?
En tiedä... Siitä lähen ottamaan tässä selvää, pikkuhiljaa.

P.S.eilen hoitelin sen tankkauksen alta pois, nii tästä on hyvä ruveta alotteleen ;)

1 kommentti:

  1. Hep! Toivoisin että osallistuisit vapaamuotoiseen galluppiini täällä http://beibeberberi.blogspot.fi/2015/08/gallup-miten-pysyt-normaalipainossa.html

    Saat samalla itsellesi vinkkejä muiden vastaajien kommenteista :-)

    VastaaPoista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)