maanantai 22. syyskuuta 2014

"Eihän se syö mitään muuta, kuin porkkanaa!"

Otsikosta löytyvän lausahduksen kuulin eilen ja toki senkin, miten paljon olenkaan laihtunut ja "etkai sie nyt enää...?!!" Nää on jotenkii niin tuttuja, mutta tällä kertaa meinasin naputella tuosta syömisestä.
Miehän siis SYÖN. Paljon ja vähän päälle, toki riippuen päivästä. En ole joutanu ottaa ateriakuvia, mutta pari kuvaa miun päivittäisistä "raaka-aineista" löytyy tästä postauksesta kyllä.

Mie syön myös herkkuja. Eilen kyläpaikkaan mentäessä, miun sielu suorastaan huuti pöydällä tuoksuvien pullien perään. Ja mie söin. Jopa puolikkaan ;D "Kuinka säälittävää!" Vois joku nyt ajatella, mutta ei miusta. Mie sain suuhuni kaipaamaani herkkupersepullaa ja mie söin sen, minkä koin riittäväksi. Miekii oon vaan ihminen ja ajoittain kaipaan niitä herkkuja, mutta en samalla tavalla kuin ennen. Miulle riittää se pienikin määrä.
Illalla myös elokuviin mentäessä oli mukana suklaapatukka ja pussillinen karkkia. Suklaapatukka löytyy tällä hetkellä miun jääkaapista ja karkkipussista hävisi muutama karkki.

Vieläkin melko usein käy mielessä, miten kivaa oliskaan vetää vaikka jäätelö-överit tms. ja voi olla, että pystyisin sen tekemään, mutta miksi tekisin? Ei siitä tule kuin huono olo ja järkyttävä turvotus ja ennenkaikkea morkkis. Tulee fiilis, että kaikki maailman treenit, mitä olin tehnyt ennen övereitä, olis nyt hukkaan heitettyä. No eihän se niin mene! Mutta, minkäs sille pääkopalleen voi.
Mutta kyllä mie tosiaan oon ollu ja tuun olemaan itelleni armolline ja voin syödä niitä karkkeja, ei ehkä just sillon kun siltä tuntuu, mutta välillä :)

 Tää on se normiaaminen. Tokihan siihe tulee sit soijalesitiiniä ja mehukeittoa/marjoja..

 "Kiireisen välipala" Noita proteiinijuomia tulee nykyään juotua harvemmin, mutta ihan näppärät olla olemassa ja mukana maailmalla. Pähkinät kulkee myös mukana tai eksyy miun ruokiin ;)

 Ja sit tää, kun ei vaan jaksa kokata :D Eli riisikakkuja+ jotakii leikkelettä siihen. "Levitteenä" toimii hyvin vaikka raejuusto. Oliiviöljy nyt lähinnä siks, että sitä käytän kokkailun ohessa tai heitän esim. salaatin joukkoon. Pastaa käytän tosi vähän. Sillon, kun toinenkin on syömässä nii viittii sitä pastaa/riisiäkin keitellä, mutta jostain syystä vaan itelle tekeminen on -mukahankalaa-. Ja siis KYLLÄ SE KANA JA JAUHELIHA  on myös päivittäisessä käytössä eri muodoissaan, nyt vaan ei ollu kuvattavaksi asti.
 Tää on sitten sitä iltapalaa ja päivästä riippuen, myös välipalaa. Joinakin iltoina nykäsen sitten ihan vaan ananaspurkin, rahkalla tai ilman. Mie en oo sellane orjalline syöjätär.
No mitä sitten treenin jälkeen? Tällane purkki kerran tarttu matkaan. Stevia-mansikkaa, SLURPS!

Että sellanen menjyy sitten. Kuvat nyt ei oo laadukkaita, kun hetken mielijohteesta aloin tätä juttua tekemään, soooriii :D :D

Ja hei! Kyllä vaan ,mie vielä laihdutan ja sitte hankin lihasta ja kiinteydyn ja ja ja... Meinasin näyttää perkeleen hyvältä vielä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)