sunnuntai 28. syyskuuta 2014

RUOKAA!

Oon aiemminkii sanonu, että mie syön. Ja paljon. Ja että miekii oon vaan ihminen ja miulla on mielitekoja, heikkouksia ja sortumisia.
Nii, aatella. Mie eksyin heseen ihan omasta tahdosta koska mieleni oli vallannu tää herkku :)

JA TÄMÄ! <3 oi ihanuus! Eräs "bloggarikollega" antoi tästä vinkkiä ja niinhä miun piti tallustaa kauppaan ja testata! Tätä kun pyöräyttää vähän pannulla kesäkurpitsan kera nii OMNOM! :D


Otin mie tässä päivien aikana muitakii kuvia kaikenmaailman pöperryksistä, mut eikai sitä kaikkii sortumisii pidä paljastaa? ;) No joo, siis eilenhän söin jopa niinkin laadukasta ruokaa kuin pakastepitsaa, jonka kylkeen nappailin kesäkurpitsaa ja paprikaa. Sekä iltasella napostelin salmiakkia.
Miulla oli hurjat mielikuvat siitä, kuinka vedän kaikenmaailman herkkuja ja etenkii salmiakkia vähintää kaksin käsin ja kilokaupalla. Mutta ei. Oisinkohan mie kourallisen niitä salmiakkejakii nykässy? Ja se pullan puolikas minkä nykäsin ystävän luona kyläillessä. HYI MIUTA! :D ai perhana... No joo, siis oikeesti aika käsittämätöntä miten miun mielikuvat herkkuperseilystä ei ollenkaan täsmää todellisuuden kanssa nykyisin. Mutta ei se todellakaan ole väärin. Tilanteet vois olla täysin toisin jos antaisin itselleni vapaammat kädet tähän touhuun.

Tokihan mietin, pitäiskö miun pitää sellane kunnon bulkkauspäivä ja varmaan pidänkin. Mutta millon? En tiedä. Vielä toistaseks aion pitää tän homman jokseenkin tasapainossa ja katsotaan miten mie tästä etenen. Vaatiiko miun kroppa kuitenki mahdollisesti vielä enemmän? En tiedä, mut tää on kuitenki parasta just nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)