torstai 25. syyskuuta 2014

Jalkajuttuja ja "poikien" kommentteja :D

Eilen sain kaverin seuraks lenkille ja se teki niiiiin hyvää, että tänää vissii ois otettava uusiks :)
Kävin tosin tekemässä salilla jalkatreeniä ja katotaa, miten vikkelästi mie tänää sit lenkkeilen, etenkii kun suunnitelmissa oli kiivetä portaita eilistä enemmän...


Vähän kyllä ärsytti, kun polvi senkun jatkaa rutisemistaan. Etenkii reiden ojennukses sen huomas parhaiten :/ Mut niin kauan on hyvä, ennenkuin sattuu, right?
Miun jalat on nii onnettomat, että painojen osalta on otettava melko kevyesti, etenkii edellä mainitussa liikkeessä. Mutta pääasia, että jotain pystyy tekee ja tarkoitushan tässä olis hakee muotoja lisää kun kun...Noh, kuvat puhukoon puolestaan.

Eli tältä nyt suurinpiirtein näyttää ja todellakii parempi vois olla. Siks päätin tuon jalkapäivän sisältää edelleen omana reeninä ja portaita vaan lisää!

Mie kyllä niiii ootan, että pääsee taas ulkoilee vaik yhtää en tiiä mitä on luvassa :D

No sitte..tuli taas nähtyä pari tuttua jannua salilla. Toinen kyseli treenin edistymisestä ja nauroi etten vois enää mennä vaan "päivä kerrallaa" ku oon nii kaua salilla käyny. Kyseinen tapaus ei ees vielä tienny miun suuresta julkisuudesta ja kun asiasta kerroin nii kehtas vinoilla, että kohta pääsen bb-taloonki ku oon julkkis :D hah..kateellisten panettelua ;) noei sentään... Toinen taas kehtas varotella, etten vaa ois kohta ylikunnossa treenieni kanssa... Ihme settiä taas, mutta mitä nyt niitä "tunnen" nii ihan normaalia... Piristää päivää kun saa kuulla hauskaaki kommenttia.

No, mutta joo. Ei miulla vissii tässä kohtaa ollu muuta...Fiilis siis hyvä edellee, ja ps. fitnesstukun paketti tuli haettua eilen! Jippijei! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)