torstai 18. syyskuuta 2014

"Kahvihetki hesessä"

Olin tänää sopinu kahvitreffit ystävän kanssa hesburgerille. Tai siis miun kahvi oli cocacola zeroa, mutta anyway :D
Vaihdettiin kuulumisia ja siinä samalla katselin ympärillä olevia ihmisiä, niitä jotka olivat jo syömässä tai tulivat hesen tiskille sillä aikaa kun myö höpöteltiin.

Tuli ihan stalkkeri-fiilis kun huomasin miettiväni, että tosiaan tarkkailin heitä ja mietin, MIKSI he olivat tänään valinneet syövänsä hesburgerin -herkkupersemättöjä- joista todellisuussa (ainakin miulle) tulee vaan paha olo?
Sanoin tästä myös ystävälleni, joka oli hieman huvittunut miun tunnustuksesta.. (NO JÄNNÄ! :D )

Mutta tosiaan, sakkia oli kaikennäköstä ja kokosta ja enhän toki itsekään kiellä, etteikö ajoittain tekis mieli mättää suuhunsa jotain kerroshampurilaista..mutta...se olo moisen ihanuuden jälkeen olis vallan kammottava ja miks haluisin tuottaa itelleni sellasen olon tarkoituksella?
Täällä meidän kylällä on yksi ja ainut hampparimesta, mistä vieläkin suostuisin käymään ja olenkin käynyt, varmaan ne ainakin olevinaan on ollut parempia versioita hampurilaisista??..

Mutta siitäkin käynnistä on tovi, se kenen kanssa siellä viimeksi kävin, voisko muistuttaa miuta?

Kyllä, ruuan tulee olla nautinto ja en mie itekkää läheskää aina ole siinä onnistunu omilla kokkauksillani, mutta varmaan niitä uhrauksiakin kuuluu tehdä ruokavalion suhteen?

Mutta joo, oiskohan se pitäny tehä niille hesen asiakkaille galluppi, miksi he olivat ravintolaan tulleet ja mikä sai heidät valitsemaan "helpon pikaruuan" eikä terveellistä kotiruokaa. Helppous? Nopeus? Maku?  Tosin saahan hesestä salaattejakin, mutta yhdelläkään asiakkaalla en sellaista nähnyt.
En mie tosiaan ketään valitsemistaan ruuista syytä, vaikka ite olenkin saanut kuulla kuinka "oudosti" syön. Mutta tässä korostuu myös jälleen se, että syön sitä, mistä tulee hyvä fiilis. PISTE. Ja niinhän se on jokaisen meistä tehtävä.
Nii ja tokihan miulla on mielitekoja vaikka nakkeihin ja ruisleipä-övereihin ja sit mie niitä joskus jopa toteutan, mutta se homma ei jää päälle. Ei todellakaan. Juuri äsken popsinkin muutaman nakin enkä mie niistä mitään erityistä nautintoa saanut...


Tää on yleensä se fiilis, mikä tulee kun on napostanu jotain ei enää niin sopivaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)