torstai 10. syyskuuta 2015

Hullun hommaa?

Sitä nyt taas aamusaleilun ohella ehti miettimään kaikenlaista.
Mie oon kovasti yrittäny painottaa sitä levon merkitystä, mutta havahduin siihen, että mikähän oli toteutuksen laita?
Bc:ssä ollaan nyt neljännessä viikossa, mutta ennen tätäkin toki treenasin.
Sillon liten päätteeks pidin viikon totaalitauon, jonka jälkeen aloin taas treenaamaan.
Kuinkas sitten kävikään? Tutkin miun kalenteria, reilut 8viikkoa on kulunut ja niihin on sisältyny kokonaiset VIISI LEPOPÄIVÄÄ. Ei hemmetti.
Ei ihme, että vähän väsyttää aina hetkittäin.
Tän 8viikon aikana oon tosiaa sit treenannu salilla,portaissa tai vähintäänkin käyny nykii aerobista salilla/aamulenkkien merkeissä.
5 lepopäivää? Great...

Mitäs nyt sitten? No mitään en lupaa :D Tarkotuksen ois levätä ees pari päivää ja tankkaus on myös tuossa viikonloppuna. Jos sitten taas mennää korkeelta ja kovaa?
Se on ku tykkää treenata ja ennenkaikkee tykkää syödä tavotteiden kiilto silmissä niin sitä sokaistuu tahtomattaankin. Ei malta "pysähtyä".

Eilen miulle taas vinoiltiin tästä hommasta. Kerroin tulevasta tankkauksesta, niin vähän naureskellen todettiin "no sie varmaan juot ylimääräsen pullon kivennäisvettä..." Onneks sentää sen verran satun tuntemaan tätä ihmistä, joka tän sano, ettei tarvinnu vetää poroi nokkaa ;)
Noei...huvittaa vaan yhä edelleen ihmisten kommentit välillä.
Pari päivää sitte sain "vääntää kättä" siitä, että syönkö mie nyt sitä kahvipullaa vai en. Voitin.

Onneks mie oon kuitenki saanu  tehä tätä hommaa suht rauhassa. Jotkut tajuu, jotkut yrittää tajuta. Yritän myös ite tuoda esille sitä, mitä esim. "voin" syödä ja mitä en. En mie jaksais tästä enää jankuttaa, mutta välillä on vaan pakko. Mut onneks, loppujenlopuks se ei ole kenenkään toisen asia, mitä mie teen.
Tokihan ihmisiä ei kiinnosta, treenaanko 7 kertaa viikossa vai syönkö karkkia sohvalla. Mutta miuta itteeni kiinnostaa. Hienona lisänä vaan tulee ne tuet ja tsempit, mitä välillä saan osakseni.

Kiitokset asianosaisille siitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)