sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Pehmeet pois!

Jep. Se on nyt jotta miun tavote. Tai siis ollu pitkää niiden lihasten lisäks, mutta pitäähän tätä kroppaa vielä "kuoria", että on viisasta alkaa panostaa niihin lihaksiin enemmän.

Mie oon tän valmennuksen aikana yrittäny päässäni punnita niitä vaihtoehtoja, millä tätä nyt "alkuhuuman" jälkeen jatkan. Kolmas viikko on lopuillaan ja painoa on lähteny 1,7kg ja jopa huikee 1cm mahasta. Hitaasti, mutta varmasti eteenpäin!
Kävin hierojalla riipimässä noita reisikoipia auki, kun alkoi tuntumaan etten kohta jaksa edes kauppaan kävellä kun lihakset on niin jumissa.
Teki ihan perhanan kipeetä, mutta kyllä kannatti!
Ens viikolla käydään vielä tuo selkä läpi, nii josko sitä taas hetken pärjäilis.
Tuntuu, että miun jalat ois ns.tullu esiin kun vissii taas veri kiertää niissäkii :D ja ennenkaikkee koin herätyksen venyttelyn tarpeellisuudesta!

Juttelin myös hierojan kanssa miun tavotteista. Hää oli sitä mieltä, että sehän nyt on selvää jos kert haluan vielä rasvoja saada pois nii miinuksilla on mentävä. (vähän jo lupailin, etten vaakaan enää tuijottais, mutta kyllä sekii nyt viel täs kohtaa on osviittaa antava mittari sen mittanauhan lisäks...)
 Oon vieläkii menny ns.aloitusruokavaliolla ja sillä aijon myös jatkaa, kert edellisestä punnituksesta olin tullu vielä tuon 200g alaspäin (joo,ei oo paljon mutta miinusta kuitenki..)
Ens viikonloppuna hoitelen tuon tankkauksen ja katsellaan taas sen jälkeen, mihin suuntaan mennään.

Treenejä tässä oon suunnitellu vielä ens viikolle, jonka jälkeen on tarkotus pitää kevyempi viikko treenien kannalta.
Tällekin viikolle mahtuu 4salitreeniä, 2viikkotreeniä ja 4aerobista nii jokohan riittäis? :D
Tokihan sitä aina voi tehä kovemmi ja enemmä, mutta en edelleenkään ole mikään hullu kisatreenaaja vaan ihan "tavallinen pulliainen", nii kyllä tääkin määrä jo tuntuu.
Omasta mielestä voisin vieläkin viisaammin järjestellä ja ennenkaikkee toteuttaa noita treenejä jotta niistä sais sen kaiken hyödyn irti. Pitäis saada myös pääkoppa ymmärtämään se, että lepokii ois aika jees.

SIIS TÄÄHÄN ON IHAN KAUHEE :D NYT HITOILLE NUO MAKKARAT!

Vähän yritin salin vessas posetella tota selkää. Hiton haastava homma kuvailla ominee ja nyt melkee toivoo, että ois voinu jättää välistä. Onhan tuossa "jotain muotoa", mutta kyllähän tuossa on myös sulateltavaa. Sen eteen tässä nyt taistellaan!

Että sellaset sulattelu-tuumailut tähän päivään. Nyt kun osais malttaa mielensä, eikä menis perse edeltä puuhun vaan ottas ihan iisisti. Tehään ne treenit yks kerrallaan ja pysytään ruokavaliossa nii luulis tapahtuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)