perjantai 5. kesäkuuta 2015

Homma etenee...

...hitaasti mutta varmasti :)

Tälle viikolle neljä salitreeniä ja pari aerobista siihen päälle. Eilen jopa "muistin" lihashuollon ja suuntasin heti aamusta hierojalle. Hää kävi miun kädet läpi ja AI ETTÄ TEKI HÖPÖÄ! Arght..Joutu vähän irvistelee siinä jutustelun ohessa.
On jotenki vapauttavaa, kun saa tuon hierojan kanssa vähän käydä läpi noit juttuja. Se kuitenki tietää, mistä puhun.
Meinas tosin pää mennä entist enemmä sekasi, kun totuusha loppupeleissä on, että nälkä kasvaa syödessä. Mut ehkä niistä ei sen enempää, mie nyt keskityn vetämään tän liten loppuun ja sitten suunnittelen seuraavat siirrot.

Tänä aamuna hyppäsin vaakaan ja viikossa oli lähteny 500g, eli ihan perus meininki. Tietää, että teen jotain oikein kuitenki. Ja sittenku miettii miun ruokailujen ja treenin määrää, niin kyllä se on se rasva mikä tirisee, eikä mikään muu ;)

Bullilta tuli jälleen pientä ohjeistusta ruokailujen suhteen ja niitä ois aikomus alkaa tässä toteuttamaan. Itse painotavotteeseen ei ole juurikaan matkaa, mutta aion mennä noiden päivitettyjen ohjeiden mukaan ja seurata mitä tapahtuu. Jos paino tippuu jopa enemmän, kuin olin ajatellu, ei se vielä tässä kropassa tunnu, vaan helpottaahan se tavallaan sitten miun tulevia ajatuksia...


Oon nyt myös enemmän uskaltanu jumppailla tota jalkaa, vaikkei polvi nyt ihan kaikesta tykkää, mutta parempi sen ois kestää perässä! Jalkareenit oon siis ottanu ihan omaks ohjelmaks, kun tähä asti veivasin niitä "silleen varovasti muun treenin ohella".
Eilen sitten sain myöskin kipinän lähteä kokeilemaan mäkitreeniä. Voi luoja, jos miulla ois ollu sykemittari matkassa nii se ois varmaan huutanu armoa! :D huh... Muutaman kerran räpiköin yhen järisyttävän ärsyttävän hiekkamäen ylös-alas ja kyllä tiesin tehneeni. Sykkeet kyl oli pilvissä, mutta onneks ne myös laski yllättävän nopeesti, ettei tarvinnu koko loppuiltaa puuskuttaa ;)
Ja tuossa mäessä on se ihme homma, kun alku menee ihan kivasti, mutta loppua kohden hyytyy,hyytyy,hyytyy...mutta ylös mentii joka kerta!
Tollanen setti pitää kyllä ruveta ottaa viikko-ohjelmaan niin saa vähän tota kestävyyttäkin reenattua.


Että näillä kuvioilla on nyt hyvä jatkaa, ei huono...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)