torstai 25. kesäkuuta 2015

Levon merkityksestä

Yep. Lepo. Aika vieras käsite miulle.
Kokoajan pitää paahtaa menemää tavalla tai toisella. Mieli ja kroppa ei oo levänny ihan hetkee silleen kunnolla. Toki välillä on ollu hetkiä tai jopa päiviä, kun on ehkä aavistuksen tuntunu siltä, että AH! Nyt mie niiiin relaan! Mutta ei, ei se nyt ihan niin ole mennyt.

Lite lähenee loppuaan ja uskalsin kurkistella miun kalenteria. Kun ens viikko vedetää vielä täysii, niin takana on 10 viikkoa valmennusta, jonka aikana olen tehnyt 3-7 treeniä viikossa. Että...
Eihän tuo 3 mitään, mutta 7...missä kohtaa miun pää ja kroppa on oikeesti saanu vetää henkee? Mie vaan kysyn.  (oli miulla välillä jotain pientä flunssan poikasta, siks välillä vaan tuo 3reeniä, mut eihä taudin potemista lasketa levoks!)
Joo, mie tiedän levon merkityksen ja olen kyllä YRITTÄNYT hengähtää välillä, mutta tänne näyttäis, että se ei tosiaan ole onnistunut.
En tajua, ettei aina tarvitse vetää sata lasissa vaan on ihan oikeesti okei levätä, nollata, ottaa iisisti.
Se on yks iso tekijä kehittymisenkin kannalta. Kova into ja tahtohan miulla on kehittyä, mutta ota nyt perhana se jarru välillä käteen! :D

Mie oon tuossa rustaillu ens viikon treenit vielä valmiiks ja niiden mukaan mennään. Valmennusta en tosiaan jätä kesken vaan lopetan sen sitten kun "on lupa". MUTTA sen jälkeen mie oon ainakii sujuvasti ajatellu, että ottais ihan kokonaisen viikon lepoa. Ainut, mitä voin sallia itelleni, on kevyet tassuttelut kelien salliessa, mutta en edes vilkase salin/portaiden/jyrkkien mäkien suuntaan.

Miut on varmaan köytettävä johonki liekaan/patteriin kiinni, ettei rupee liikaa tapahtumaan ylimääräsiä liikkeitä :D Saa nähä kuin käy. Miun on varmaan jollain tapaa psyykattava itteeni nyt tähän. Jos oon viikon "tekemättä mitään", niin sehän on vaan hyvä. Sitte jaksaakii taas entistä paremmi ja treenit&kehitys voi jatkua.

                                                   Tai sitten miulle vaan käy näin :D


                                                     Mie lupaan yrittää...

Että jos joku kumminkoirankaima nyt tätä lukee, tulkaa nyt perhana joku jarruttelee miuta tuossa heinäkuun ekalle viikolle! Onneks liten loppumisen kunniaks on ainakii jotai hengailujuttuja luvassa, mutta nähtäväksi jää, mitä missä millon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)