maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ruuasta ja tuloksista...

Jos joku viittii väittää, että on ihan sama mitä syö, kunhan vaan treenaa kovaa ja täten kuluttaa sen (mahdollisesti paskan) ruuan, mitä on syöny, niiiiin ihan se ei mee silleen.
Tai toki menee,jos ei ole mitään tavotteita saavutettavissa, vaan haluu mättää ns.peruskauraa,ei kieltäydy mistään ja reenata pitääkseen peruskuntoa yllä.
Peruskunnon ylläpitämisessä ei todellakaan ole miun mielestä mitään pahaa,päinvastoin. Miusta se on hienoa, että on se tapa mikä tahansa, niin kunhan liikkuu.

Itse nyt olen täysin hurahtanut tähän liikunta-ruokasettiin. Jos joku ei oo vielä huomannu?
Ehkä joku saattaa kummeksua tätä, mutta mie en sille minkään voi. On toki hetkiä kun itteenikin suoranaisesti vituttaa tää homma, mutta sittenku jaksaa vaan painaa ja näkee ne jo saavutetut tulokset, niin en näe mitään syytä ruveta hölläilemään.
Ennen liteä mie kyllä reenasin ihan kiitettävästi, mutta tuntui, että tuloksien suhteen olin jotenki jymähtäny paikoilleen. Luulin syöväni ihan hyvin, mutta hitot. Tokihan ruokailuvälit ja laatu oli kunnossa, mutta se ruuan määrä. Ai perhana :D Siinä mie olin menny mettää.
Liten alussa söin "kuin hevonen", mutta nyt oon ottanu käyttöön ns.vähennykset ruokavaliossa, Bullin antamien ohjeiden mukaan, ja näillä mennään vielä tää öööhm..kolme(?) viikkoa, mitä valmennusta on jäljellä.
Tulokset kuitenki puhuu puolestaan. En voi väittää, että olisin orjallisesti noudattanu ruokavaliota, mutta sanotaanko 90% olen ja sekin näkyy.

En tässä kohtaa anna tarkempia lukemia, mutta sanotaan näin, että kiloja sekä senttejä on lähteny. Riittääkse? :D Tokihan tuo vaaka rupee olee sellane, mitä ei yhä edelleenkää ois syytä tuijottaa niin tarkkaa, mutta se tietty tavote on mielessä ja se on saavutettava. Piste.

Liten jälkeinen elämäkii alkaa olee melko selvillä. Ainakii miulla ois kuulema ryyppyreissu tiedossa :D Hah..otan pari sidukkaa ja oon pöydän alla, tulee ainaki halvaks jos ei muuta ;)

Mutta tosiaan, kyllä tää homma on tullu jäädäkseen ja melkosen vahvasti. Suunnitelmat ja tavotteet vaan muuttuu, mutta pääasia on se, että kuitenki nautin tästä mitä teen.
Tämän aamun treeni oli siitä poikkeava,kun piiiiitkästä aikaa teinkii kevyemmillä painoilla ja pitkillä sarjoilla. Oli muuten tehokasta! Ei aina tarvii painaa täysii isoilla painoilla. Kroppa kiittää, kun saa vaihtelua. Itelleen vaan piti painottaa kokoajan sitä, että nyt tehää piiiiiiitkiä sarjoja, painaa painaa! :D Muutenki meinasin viettää ns.kevennettyä viikkoa, entistä enemmän aerobista siis kehiin ja salireenit tän aamusen kaavan mukaa.

Vähän vanhempi kuva, kun en oo saliposettanu pitkää aikaa :D


Fiilis on siis aikalailla kohillaan tän asian suhteen. Eteenpäi se mummokii lumessa kahlas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)