sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Erilainen viikonloppu ja tankkausta

Joo, kotiin palauduttu ja meininki on vähän zzzZZzzz. Synttärisankaria käytiin haisulin kanssa moikkaamassa. Pääasia oli, että näki kivoja ihmisiä pitkästä aikaa ja ennenkaikkea maiseman vaihdos edes hetkeksi teki hyvää. Pienestä siis oli ihminen taas onnellinen.

Syömistä on tullu harrastettua eilisen aikana ihan kiitettävästi ja heti tänä aamuna onneks ymmärsin palautua ruotuun! Joutui eilen ihan miettimään, että millaista paskaa sitä taas kitaansa ahtoi, mutta luulis sitä huomenna jaksavan treenata!

Joo, fiilis on tosiaan ollu tämä :D

Ihan hirveesti ei ole tullu kyllä nukuttua ja kotimatka oli pitkä, mutta huomenna tosiaan taas uuteen nousuun! Se, mikä vähän niinku kruunas tuon reissun, oli parhaista parhain löytö paikallisesta Punnitse&Säästä puljusta!

Eli Wheyhey-proteiinijäätelöä! Oon tätä yrittäny meidän kylästä etsiä enkä MISTÄÄN ole vielä löytänyt ja nyt mie sain käsiini 150ml onnea! En edes epäilly, että jäätelö vois olla millään tavalla pahaa ja en todellakaan joutunut pettymään. Ei siinä montaa minuuttia mennyt, kun purkki oli jo tyhjä. Voin kertoa, että paikalliseen pähkinäkauppaan meni kyllä viestiä, josko heillekin tätä taivaallista, luvattua herkkua tulis valikoimiin!

Mutta joo, ens viikko menee ehkä vähän ohi kun on yövuoroja tiedossa. Eli yöt töissä, päivät nukkuessa ja reenatessa.

Vähän tuli turhauma, kun kaveri otti puheeks miun reenit. Siis kun tuli puhe, mitä teen ym. Sitteku hää anto vinkkiä mitä voisin tehä nii kiukutti KUN EN VAAN OSAA KAIKKEE JA SIKS EN OO TEHNY ENKÄ TEE. Joo, haluan tehdä ja kokeilla uutta treeneissä, mut yksin en uskalla kaikkee lähtee vääntää. Kun kukaan ei auta ja oo kattomassa mitä teen ja tekisinkö niitä uusia juttuja oikein nii näillä mennää. Tokiha hää tarkotti vaa hyvää, mut kiukuttaa tää yksin veivaus yhä edelleen...
Eli teen yhä ne jutut mitä tiedän osaavani, enkä lähe "sooloilee" tässä kohtaa sen enempää. Sain jo selän rikki ihan perussetissä nii mites sitte ku tekis jotai, joiden tekniikasta en ole perillä?

Mutta joo, nyt vähä kevyempää iltapalaa nassuun ja aamulla sit kokeilee energioita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)