torstai 13. marraskuuta 2014

Tää vois olla helpompaakin...

Yep, se on tuo sängystä nouseminen taitolaji :D Selkä vihoittelee edelleen, eilinen lenkkeily piti jättää väliin ja nyt oon sit yrittäny venytellä ja lääkitä tota selkää, että rupeis paranee.
Oon kohtapuoliin lähössä vähä pyöräilee, katotaa miten emännän käy. En tiiä pitäskö käydä apteekista ostamassa sellasia lämpötyynyasioita....

                       Tää olis kyllä lähempänä asentoa, missä miun varmaan pitäis vaan olla :)

Mutta joo...Se, mitä myös mietin on "NOW WHAT??!!" Pääsin painotavotteeseen, InBody antoi "terveen paperit" ja suunnitelmat on kyllä selvät, että lihasta tähän kroppaan kiitos, mutta....
Eilen just kaverille juttelin, että tässä kohtaa mie niiiin tarviin sen, joka miulle kertois suoraan mitä tarvii tehä ja mitä syödä ja niihä mie sit tekisin!

Hierojan kanssakii juteltii nii se lähinnä turhautti, hää on kuitenkii alan ammattilaine ja hää tietää kyllä, mitä kuuluu tehdä ja yritti toki antaa miullekkii vinkkejä. esim. treenien jaottelusta ja siitä, miten mie nyt alkaisin vaan laskemaan niitä miun syömiä kaloreita ja proteiineja.
Helpompi sanoo ku tehä tällaselle (likimain) amatöörille. Kyllä mie tiedän ne määrät, mitä tulee syödä, mutta osaanko sittenkään laskea niitä tarpeeksi? Tai voiko miun adhd-luonteella edes laskea?
Ois niin kiva, että miulla olis vaan tosiaan se lappu, johon joku olis näpertäny miulle ne ruuat mitä millonki syön ja PISTE. Tässä kohtaa mie kokisin sen itelleni juuri parhaimmaks.
Jos itte alan vääntää ruoka-asioita nii oon melko varma siitä, että joku kohta kusee ja sit kaikki menee pieleen. Tähänkii asti oon syöny oman pääni mukaan ja joo, jotenkii onnistunu mutta kyllä se lihaksen hankintahomma on vähän eri kuin laihduttaessa. Jossain kohtaa kuitenki pelkään syöväni liikaa tai sitten liian vähän ja ja ja... AAARGHT!

Kaikki ois niiiin paljon helpompaa kun ois rahaa siihen pt:hen, joka tekis kaikki valmiiks ja ois tukena ja turvana siinä taustalla. Vaikka miun hieroja oli sitä mieltä, etten menetä siinä kuin rahat, mut sepä ei olekkaa miun asemassa. Helppoha sen on, kun se on miuta niin paljon "viisaampi" ja siltä löytyy treenikaveri ja vaikka mitä..
Ai mitenniin orpo olo?..
Ja mitä noihin salitreeneihin tulee, niin sehän on ollu jo pitkään lähinnä suorittamista. Tottakai siitä tulee hyvä fiilis ja tykkään käydä treenaamassa, mutta en edes muista millon olisin salilla antanu kaikkeni. Surullista. Ai hiton perkele mikä avautuminen, mutta mie oon nyt kysymysmerkkinä tässä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)