tiistai 11. marraskuuta 2014

InBody-mittaus

Mie olin jo pitkään miettiny, että pitäs päästä kehonkoostumusmittaukseen ja nyt sitten menin ja voin kertoo, että kannatti.
Perhanasti kyllä jännitti, sillä eiliset syöpöttelyt painoi mieltä (ei sillä, että olis kaduttanu vaan pelkäsin, että ajankohta herkutteluun oli kehno mittauksen kannalta) ja pelotti myös, olinko koko projektia edes tehnyt millään tavalla oikein ja miten ihmeessä se oli vaikuttanu miun kroppaan??!!

Viskeraalinen rasva oli siis 25,6 (kaikki alle sadan on hyviä, mutta miun oli kuulema loistava  )
Lihasmassa: 26,4 (normaalialue 21,4-26,2 eli pikkase yli)
Rasvamassa 14,2 (normaalialue 11,3-18,1 eli just sopivasti tuossa välissä)
Rasvaprosenttikii oli aika mukava 22,9 kun normaalialue on 18-28)

Että silleen nyt sit. Pt, jonka luona kävin, totesi heti alkuunsa, että ennenkaikke viskeraalisen rasvan määrästä näkee, että syön puhdasta ruokaa. (Hyvä mie! :) )
Ja tietenkii hää ois miut halunnu projektikseen, kehui miten hyvällä mallilla tää homma on ja ei muutakuin lihasta kehiin vaan! Lupasin jäädä harkitsemaan, sillä tosiaan pt on perhanan iso panostus ja tämän hetkisillä työtilanteilla ei oikein niitä summia maksella. Kunhan vuokra on maksettu ja sitä puhdasta ruokaa löytyy kaapista nii ollaan jo pitkällä.

Pt ei voinu kun arviolta heitellä, mite hurjat arvot ois ollu sillo vuoden alkupuolella, mut sitähä on turha nyt miettiä. Ei tätä hommaa alottaessa edes tajunnu, että johokii mittauksiinki vois muka mennä :D

Mut miepä jatkan päivääni täällä nyt ylpeästi tepastellen! Kyllä on hyvä mieli ja perhana että pidän tästä kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)