maanantai 24. marraskuuta 2014

Takaisin ruotuun!

Jeppisjepulis. Piti sitten lauantaina käydä vähän "viihtymässä" ja eilen tunsin sen olossani.
Ei kiitos tollasta krapulaa enää. Olo oli kaikinpuolin aika tukala.

Mutta, tänä aamuna löysin itseni taas salilta ja siitähän se hyvä mieli tuli. Tuttuja naamoja ja hauskoja kommentteja, mii laik! :) Yks tuttu oli haastamassa miuta leuanvetoon, totes miulle "No mie tein viis, tee sie kuus, miulla on ikälisä!" :D  Tällä kertaa jouduin jättää väliin, pitää ensin salaa harjotella että sais nykästyy edes sen yhden ;)

Mietin, että pitäs varmaan käydä ostamassa rannetuet. Nyrkkeilysäkkiä hakatessa ranne rupes vihottelemaan ja oon aiemmi myös treenatessa huomannu, ettei ranne aina tykkää miun veivaamisesta, nii oiskoha rannetuista sitten apua? Eihän sitä tiedä jos en kokeile?

Treenin jälkeen kävin taas serkun kanssa aterioimassa. Viime viikolla kokeiltiin brunssia ja nyt itse menin herrrrrkullisella broilerisalaatilla tän kierroksen <3Vielä noista salijutuista, tässä on joutunu ruveta miettii ens vuodelle treenipaikkaa. Nykyinen sali tyhjenee suurinpiirtein helmikuun aikana (viimeistään) ja jos omistajat ei löydä uusia tiloja "jostain fikusta paikasta" nii salin vaihto on välttämätön.
Että...ihan kysymysmerkkinä ollaan sen asian kanssa. Yhtään kun ei kiinnostais siirtyy  mihinkään perinteiseen pintaliitopaikkaan.
Ja pakkohan se on tunnustaa, että nykyistä saliporukkaa tulis kans ikävä jos kaikki hajaantuu eri saleille.
Vaikken mie aina olekkaan intopiukeena niiden kanssa juoruilemassa, mutta ennenkaikkee se hyvä meininki ja noiden tyyppien jutut on vaan sellasii, mitkä aina saa edes vähän hymyn huulille ja nostaa omaa fiilistä käydä reenaamassa just tiettyyn aikaan päivästä.

Tälle viikolle vielä muutama treeni ja sitten oiskii tiedossa viikko lepoa. Pakko hengähtää vähän, Harrastelen vaikka aerobista ihan tuolla ulkomaailmassa sitten, kun tiedän etten paikoillani kestä kuitenkaan.Yep. Aina niitä selityksiä löytyy. Jos oikeesti jotain haluaa, niin antaa mennä! Itsekin vielä eilen illalla mietin, onko järkee lähtee tänään salille, mutta kun tiesin mitä oikeesti haluun tehä ja kuin paljon olis kaduttanu jos en olis menny nii kyllä ne jalat vaan sinne vei :)

...ja taas tosiaan hyppäsin asiasta ihan toiseen täysin ilman sitä aasinsiltaakaan. Mutta joo, nää nyt oli melkolailla kiteytettynä miun ajatukset tältä aamupäivältä.

Älkää ihmiset selitelkö, vaan tehkää sitä mikä teille oikeesti merkitsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)