keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Voi onnetonta...

Selkä-miun ikuisuusongelma.

Se päätti sit hajota salilla tänä aamuna. Onhan tuo jo pitkää taas oireillu, enkä ole hierojalle päässy taas pitkään aikaan, niin tässä sitä nyt ollaan. Sattui vaan sopivaan aikaan,sillä juuri tänään oon hierojan pöydälle menossa! :)

Ei tuo sentään niin paha ole, kun joskus kaverilta kuullu, miten jalat lähtee alta siitä kivusta, yms. mutta ei tää nyt kovin kaukanakaan ole.
Kun tuo selkä päätti laittaa sopimuksen irti, nii aattelin siirtyy tekemää käsijumppaa taljalla, tarkemmi sanottuna hauista. Kyykistyin ottaa tankoa siitä alhaalta, nii ai että! Miten mukavasti kipu iski tajuntaan, eikä siitäkään sitten meinannu tulla mitään. Vielä kuitenkii pystyy kävelee mut ei paljoo auta kumarrella, tms. ja jos selkä on vähänki huonossa asennossa nii jotta morjens! :/

Kattoo nyt, mitä tuo hieroja sitten sanoo ja antaa selän nyt sit olla rauhas loppuviikon. Onneks ei ollu suunnitelmissakaan muutakuin jalkareeniä..Dippadai näillä mennää..

Ihme vamma-asentoja viime maanantailta :D Voi kun sais nopeesti tuon selän kuntoo ja takas reenaa...ja sais joskus niitä kunnollisia kuviakii.

2 kommenttia:

  1. Mä tulin tänne kommentoimaan kun ajattelin että löydät helpommin vastauksen. Eli lentokoneeseen voi pakata syötäväksi aikalailla kaikkea muuta kuin mikä on nestemäistä. (eli ei jugurttia, mehuja, smoothieita yms) rahkasta en mee takuuseen. Mutta mä laskisin sen ja raejuuston kiinteeksi. Mutta jos haluut olla varmoilla linjoilla niin tee ruokaisa salaatti. Tai vihanneksia ja valmiiksi paistettua kanaa/kalaa/j-lihaa kippoon. Jos syöt hedelmiä niin niitä. (tai itse pilkottu hedelmäsalaatti pähkinöillä) Pähkinöitä, oma herkullinen leipä... Mietit vaan mikä ei oo nestemäistä niin oot "selvillä vesillä". Omat eväät ei oo kummastus koneessa joten rohkeasti vaan kaivat ne esille ja syöt hyvällä omallatunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jesh, kiitti :) on meille kuulema ruuat varattu lennolla, mut mie oon sellane ruokahirmu, että tuskin yks ateria nii pitkällä lennolla riittää ;)

      Poista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)