maanantai 17. marraskuuta 2014

Treeniä ja hymyä!

Aamulla väsytti niiiiiin kovin kun raahauduin salille. Aikomuksena oli nykästä uuden, päässä suunnittelun ohjeen mukaan selkätreeniä, mutta ajattelin kuitenki parhaimmaks siirtää sen vielä huomiseen ja tehdä rinta-ojentaja-olkapäätä.
Hymy tuli jo heti salille mennessä, kun näin tutun täti-ihmisen siellä ystävänsä kanssa ja hää totes miut nähdessään: "No tästähän tulee hyvä aamu, kun me kaikki ollaan treenaamassa!"
Kävin ottaa alkulämpöi nyrkkeilysäkin kanssa. Jotenki puuduttaa tuo kuntopyöräily eikä portaatka huvittanu nii oon todennu, että säkin hakkaamine on kaikinpuolin hyvä vaihtoehto :)

Sain alusta alkaen hyvää tuntumaa liikkeitä vääntäes. Pitkästä aikaa tein vielä pulloveria nii ai että kun se pisti vipattaa! Nää fiilikset on JUST SITÄ mitä treeniltä kaipaan!
Salilla oli myös yks vanhempi setä-ihminen joka tuntui seuraavan miun tekemisiä ja huvittuneena sit otin kuulokkeet pois ja kysyin, oliko asiaa? Hää nauro, ettei hänel mitää mut mietti kuulema, pitäskö miut laittaa ruokakuurille :D Mie häntä lohdutin, että kyllä mie syön paljon ja useesti, enkä tällä hetkellä jaksa enää sitä vaakaa tuijotella, vaan nyt kerätään lihasta!

JA TAAS MENNÄÄN! Oli niin aamunaama, ettei siitä voinu kuvaa ottaa :D Selkä kaipaa lisää lihaa ja kreisireisikoivet..noh...muotoja? ;) Räpylät on ihan kivati saanu mato-efektiä(kun tietystä kulmasta kattoo :D ), mutta lisää kyllä kiitos ja niitäkin on vähän hankala ominee kuvailla...

Sitten päivän muihin hymyihin! Kutsuin serkun kanssani brunssille lähistöllä olevaan kahvilaan. Ai, että! Siis oli kyllä hinta-laatusuhde niin kohdallaan kuin olla saattaa. Päätettiin ottaa ensi viikolla uusiksi jos molempien aikataulu siltä näyttää :)Voi onnea, voi iloa! :) Ei oikein voi sanoin kuvailla, miten mainio tämä annos oli <3 Ensi kerralla kokeillaan sitten varmaan talon salaattia tai vaikka täytettyä lettua! Valinnanvaraa on niin paljon, ja kaikkia olisi ehdottomasti päästävä kokeilemaan :)

Tää aamupäivä oli taas niitä hetkiä, kun pystyy sanomaan, että elämä on kivaa :)

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta, kun ihmiset juttelee salilla toisilleen noin paljon. Ei mulle paapat huutele yhtään mitään salilla ;) hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolla ainakin perus "aamujengi" juttelee keskenää, joskus jopa vähän liikaa ;) Miulla on ns. pinttyny tapa käydä tiettyyn aikaan salilla. Joskus saatoin mennä alkuillasta treenaamaan ja tietenkin vastassa oli vähän vieraampaa porukkaa, jotka hädintuskin tervehti.
   Miusta on kiva kuulla millon mitäkii kommenttia, mutta juoruamaan ei huvita jäädä. Salilla kuitenki ollaa reenaamassa ;)

   Poista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)