torstai 27. marraskuuta 2014

Selviytyminen;ainoa vaihtoehto

Meinas tulla tippa linssiin lukiessani Pt Vatasen blogia treenikaverista Voitte lukea sen tuosta:

http://ptvatanen.fitfashion.fi/2014/11/26/treenikaveri/

"Treenikaveri ei ole tärkeä sen takia että voisi vaihdella kuulumisia, ei sen takia ettei salille olisi niin yksinäistä eikä edes sen takia että olisi helpompi ottaa salikuvia hauiksesta. Treenikaverin tärkeys tulee siinä vaiheessa esille kun sun pitää puristaa ne viimeiset toisot pois, juuri ne toisot jotka jätät yksin tekemättä ja nimenomaan ne toisot jotka merkitsee kaikista eniten kehityksen suhteen. Hyvä treenikaveri tuo tervettä painostusta onnistumiseen ja auttaa viimeiset toistot ylös kovan karjumisen säeistyksellä!"

Vatanen kirjotti juuri siitä, mitä ite olen miettiny enemmän kuin useasti. (ja on näköjää jatkuva aihe miun postauksissa...)
Mutta näillä mennään ja tilanne on, mikä on.
Tää viikko on muutenki ollu melko raskas yövuorojen takia ja eilen illalla vielä alkoi tuntumaan, että flunssa yrittää ikävästi painaa päälle.
En ole antanu sille vielä valtaa vaan oon mättäny vitamiineja nassuu iha extramäärät. Toivottavasti tajuaa pysyy poissa.

Mie oon vähä sellane, että teen sen mitä päätän ja olin päättäny yövuoro-rupeaman jälkeen mennä salille vaikka yhä edelleen vihaan päivätreenejä. Eli ei muuta kuin herätystä vähän aiemmin, pientä purtavaa nassuun ja menoks.
Alkuunsa tuntui tosi heikolta enkä oikein jaksanu vääntää suunniteltua rintareeniä nii päädyin sit kiusaamaa räpylöitä. Pitkästä aikaa hauis-ojentajaa supersarjana ja kauan kaivattu tutinavapina oli taattu! Kait miulla oli siinä joku päänsisäne tsemppari vieressä pakottamassa viimosiin toistoihin :D


On myös totta, että omaa kroppaaki kannattais kuunnella eikä painaa satane lasissa liian kauan. Mut en prkl pysähdy vielä. Aiemmin mainittu lepo on kyllä tulossa, mutta ei vielä tänää.
Viime yönä raapustelin kalenteriin jo tulevien viikkojen suunnitelmia. Kävi nii hassusti että jouluun asti työt haittaa harrastusta nii piti ihan ajatuksella miettii mitä reeniä ja millon. Tiedossa kun on pääosin niitä yövuoroja nii ihan millon vaan ei enää tule mentyä reenaa.
Onneks yövuorot tietää myös mukavasti vapaata, nii ei mee ihan pieleen koko kuvio :)

                                                   Tähän mie uskon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)