sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Epävarmuus treeneissä...

Joo, tätä paskaa tää on ollu jo liian pitkään. MIE EN TIIÄ MITÄ VITTUA MIE TEEN ETTÄ RUPEIS TULOKSIA TULEMAAN!'
Siihen ei tosiaan auta se, että ayödään mitä sattuu -koska viikonloppu- eikä se, että intoa puhkuen mennään kyllä salille, mutta joka kerta ne treenit jää vajaiks ja päässä jyskyttää vaan ajatus "mitä mie teen??"

Oon jo aiemmi sanonu, etten selvii tästä yksin ja niin se vaan on. Työ miun tarvii tehä ihan ite, mut miks ei kukaan ole potkimassa miuta eteenpäin?? Ahistaa...

Vielä salille mennessä oli hyvä posetusfiilis...

Mie niiin toivon, että nää fiilikset on ohimeneviä ja huomenna saan hierojalta taas uutta puhtia tähän, jos en nii...Salihanskat on aika liki heittäytymäs ojaan.


10 kommenttia:

 1. Tsemppiä Sanna! Näitä fiiliksiä tulee varmasti kaikille elämäntapoja muuttaneille jossain vaihessa. Kannattaa asettaa jotain treeniin liittyviä välitavoitteita, kuten huuver 90 sekuntia, tai hauiskääntö puhtaasti kilon kaksi isommilla painoilla kun nyt. Auttaa monesti pitämään treenifiilistä yllä :)

  Jenna
  http://terksulife.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) oon mie kaikenmaailman muutoksia tehny treenin osalta, mut se vaan on loppupeleis rankkaa yksin veivata kerrasta toisee. Tykkään reenata, mut kyl sitä tsemppiäkii tartteis. Joku vois vaikka ruoskan kanssa heilua siinä vieressä ku mie veivaan hauista :D

   Poista
 2. Moikka Sanna :)
  Kovin on tuttu tunne :) Hienoa, että oot kuitekin jatkanut salille menoa vaikka vähän tympiikin, se on se tärkein! Itse annoin luvan höllötä koko kesäksi ja tässä sitä nyt ollaan :/ Mikään ei oikein tunnu kulkevan ja ainoa mihin kiinnitän huomiota on tuo edessä kulkeva höttö kumpu keskivartalossa. Kääk!
  Tiedän kyllä millä se ähtee ja mitä tehdä, mutta sen aloittamiinen KAIKEN muun ohella on todella haastavaa. jos et tiedä oikesti mitä tehdä salilla toisin , että saat tuloksia niin ota ihmeessä joku ohjelma PTltä. Pari kertaakin auttaa, että saat ohjelman ja hän katsoo, että liikkeet sujuu. Hyvä sijoitus ;)
  Tehdäänkö nyt yhteinen päätös ja aloitetaan huomenna, maanantaina, ihan uudella tsempillä? 6 vkoa ilman vkonloppu hölläyksiä? ;) Sitten se meneekin jo ihan rutiinilla :) Mitäs sanot?
  -Ayse
  ps. Ihanaa syksyistä sunnuntaita! ( Tää yrittää edelleen olla super positiivinen :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou helou Ayse! :) Mie oon tota PT:tä kovasti kaipaillu, mutta tässä elämäntilanteessa se ei oo mahollista ihan tuon rahan takia. Ja tässä tuppukylässä on tarjonta myös vähän toisenlaista.
   Oon huomannu, ettei auta jos suurinpiirtein tietää, mitä tekee, sillä itestään ei vaan saa tarpeeksi irti ilman ruoskijaa, siks tää on ihan älytöntä taistelua kokoajan...

   Saanko tuon tsempin tiputtaa heti viitee viikkoo? ;) Miulla on meinaan sillon synttärit ja siihe mennes ois tarkotus edes vähä kiristellä vyötä. HELP!!??

   Poista
 3. Moikka, teetkö sä salilla minkään ohjelman mukaan? Vai vaan silleen että mitä mieleen juolahtaa? Vaikka rahaa ei perus PT:n palkkaamiseen olisikaan niin netin ihmeellinen maailma on täynnä erilaisia ohjelmia. Mitä jos etsisit sieltä yhden itsellesi? Ohjelmaa noudattaessa tulokset ja kehitys näkyy helpommin. Tai niinkuin tuossa aikasemmin joku kirjoittelikin tee itsellesi tavoitteita.

  Ohjelmaa valitessa on vaan tärkeää hahmottaa kuinka usein pääset salilla ja mitä muuta urheilua teet. Itselläkin tuli hölläiltyä viikonloppuna. Poppareita ja jopa yksi valmispizza (eikä se ollut edes hyvää) + irtokarkkeja. Nyt taas takaisin ruotuun ja salille + koiran kanssa lenkkeilemään. Jos tätä asuntoakin saisi siivottua.

  Paljon tsemppiä jatkoon. Älä heitä niitä salihanskoja yhtään minnekkään. Sisulla eteenpän.

  T:Katja

  http://kunnossa2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon menny aikalailla kaksjakosen ohjelman mukaa ja salilla käyn 3-4krt/vk.
   Sitä kun on tosiaa ominee tuol heilunu nii helpommi antaa periks, eikä aina saa oikeeta tuntumaa. Vaik tuloksia on tullu, mutta ei silleen ku vois toivoa.

   Niin ja salin lisäks käyn sit lenkkeilemäs ja tekemässä "porrastreeniä" ainakii pari kertaa viikossa.
   Ei tässä auta ku mennä eteepäi vaikka tää saatanasta onkin. Jospa teijän tsempit ja Aysen haaste pistäs vähä vauhtia ;)

   Poista
 4. Mä vaihtaisin ohjelman ainakin 3 jakosex? Mieluiten jopa 4-5 niin tulee kunnolla pumpattua kukin lihasryhmä eikä saliaika mene krt liian pitkäksi ��
  Aerobinen kuulostaa hyvältä ja realistiselta ���� tässä mun tipsit ����
  -Ayse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lähtisin kanssa 4 jakoseen. Musta löytyy itsestä onneks sellanen piru että nautin siitä kun viimeiset pari liikettä menee "hammasta purren" ja se liike tuntuu kestävän, mutta tuleepahan tehtyä. Ja aerobinen on tärkeetä ja sun määrät on tosiaan ok. Ayse, puhut mun kieltä. -kumarrus-

   Älä sanna luovuta. Aina ei tanssita ruusuilla, mutta nää on ne pätkät jotka koettelee mutta toisaalta näyttää ollaanko tänne tultu lopettamaan vai ei.

   T:Katja

   Poista
  2. ...ja sitte neidit tulee ruoskineen tänne nii saahaa vauhtia! ;) nojoo... kyllä tää tästä! Onneks on tää blogi mihin voi avautua, ei tuol facebookis miuta enää jakseta "kuunnella".

   Poista
  3. ...niii ja mie oon about kuukaus sit siirtyny takas tuoho kaksjakosee, tein pitkää 3-4 jakosta, se kieltämättä tuntu vähä enemmä omalta.

   Poista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)