sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Sunnuntai-tuumailuja

Mistä mie taas alotan? Jotenkii on vaan niin jännä fiilis.
Eilen olin kaverin luona "istumassa iltaa", aateltii että kunha yhes jotakii puuhataa lauantain ratoks nii siitä lähetää. Päätettii sit että meen heille kylää ja jotai ruokaa on saatava :D

Harmi, kun muistin ETTÄ MIUNHAN PITI TÄÄ ANNOS KUVATA sujuvasti vasta sillon, kun olin vähintään puolet ahtanu suihini, joten en sit iiiihan viittiny ottaa puolikkaasta annoksesta kuvaa muiden kiusaks ;) Lautaselle oli siis kuitenkii eksyny kanapihvejä, itämaisia wokkivihanneksia, hunajamelonia ja tomaattia. Ai että...tulee vesikielelle ihan tässä muistellessa, eli hmmh..oiskohan tässä sama ruokalista siis tänäänkin tiedossa?
Miun oli tarkotus nukkua tänää piiiiitkää, mut kappas kummaa oon heti seiskan jälkeen hereillä. Nyt aattelin ihan sunnuntain kunniaks kaikessa rauhassa napostella kahvin ja puuroni ja sinkoilla lenkille. Paremmin jaksan pomppia portaissa, kun on puurot nassussa.

NII! Oliha miulla pointtikii sis tuosta illanistujaishommsta, siis kun oli oikeesti ihan todella suuri ilo, että joku haluu syyvä miun kanssa samaa ruokaa ;) että ottaa miut ihan kympillä huomioon, kun kerroin etten suostu syömää mitää ällöherkkuja. Siis tämä kyseinen kaverinihan on aika näppärä täti leipomaan, nii ihan siks mie hälle aiemmi asiasta huutelin.
Mutta siis, tuli vaan nii hyvä mieli ja kun vielä ennen ateriaa nykäsin joutessani purkillisen anasta naamaan nii kelpas loppuillan möllöttää (tosin käytiin me vielä heposiakin rapsuttamassa mutta se siitä..)
Eilen oli muutenkii vähän sellanen laiskottelu päivä, nukuin pitkää ja aamupäivä meni vaa lötkötelles, tekee sekin ihan hyvää välillä.

                             Eilisen tunnelmat on melkolailla hyvin kuvattuna tässä :D

Ja tää kuva taas kiteyttää aikalailla miun fiilikset nyt :D on tosin otettu joskus aiemmi kesällä, mutta toimii! JA HEI! HAASTEESSA ON PITÄYDYTTY! HUOMENNA KOKONAINEN VIIKKO TÄYNNÄ!


2 kommenttia:

 1. Vauu, viikko täynnä, onnea! Tsemppiä viimeisiin neljään viikkoon! :)

  http://mmmiljaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D mie vähä lupasin itellee, että kun ekasta viikosta selviin nii loppukii sujuu hyvi, katellaa! :)

   Poista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)