tiistai 7. lokakuuta 2014

Kun peilikuva vääristyy...

Miulla on jo pitkään ollu epätoivo tän miun homman suhteen. Välillä toki on tullu niitä pieniä toivon pilkahduksia, mutta joka päivä on tullu jotain mikä sitten taas latistaa.
Joo, mie oon antanu liikaa valtaa niille typerille ajatuksille, kun niitä hyviäkin on.

Mie tosiaan alotin sen herkkulakkoilun ja tänää sit typeryyksissäni menin astumaan vaakaan. Eilen hierojan kanssa puhuttiin, että vaakaa ehkä jopa kannattaa seurata, jotta tietää miten miun "lakkoilut" vaikuttaa painoon. Noh...karu totuushan on, että tähä hommaa sit lähettii kilon painon NOUSULLA!
Jumankeuta mikä raivo meinas tulla ja treenit sit jäikin vähän puolitiehen kun ei vaan ollu mitään intoa enää niitä puntteja nostaa.

Salilta lähtöä tehdessä, eräs tuttu nainen höpötteli, että mie oon kuulema hänelle hyvä esikuva siitä, miten painonpudotuksessakin voi tosiaan onnistua ja ettei miun tarvis huolehtia siitä yhdestä kilosta, sillä hänen mielestään näytän pieneltä.
Toinen kaveri tuli sitten ovella vastaan ja nauroi päin naamaa "etköhän sie ota jo turhan vakavasti tuon homman??" Njoo, ehkä huvittavaa ulkopuolisen silmistä, mutta ei miulle. Missä menee se raja, kun voi sanoa että otan liian vakavasti? En koe, että tätä vois kovin leikilläänkään tehdä?..

Mutta kuinka paljon mie haluisin olla kuten muutkin, hautautua sohvan nurkkaan makuunin irtokarkkupussi kainalossa ilman huolta siitä seuraavasta pahasta olosta ja morkkiksesta. Kuinka paljon mie haluisin olla tyytyväinen siihen, mitä mie näen peilistä.

Aloituksesta tähän päivään. Mie nään aina vaan tuon harmaapaitasen pullukan, jolla on toive laihemmasta kropasta. Varmaan nää on miun hätähuutoja siitä, kuin paljon tarvin lisää taistelutahtoa ja ymmärrystä siitä, että tää on nyt se, mitä mie haluun ja tää on miun elämäntapa.
Miks silti aina vaan kannustetaan hölläämään, olemaan samaa pullamössöä kuin ennenkin?

Lupauduin vielä huomisaamuna menemään salille. Jospa taas uuteen nousuun? En tiedä...2 kommenttia:

 1. Jaan kokemuksesi... Helppohan se on tulla ja käskeä relaamaan kun on itsellä niin timmi kroppa kuin ihmisellä vain voi olla! Ainakin minun tapauksessa, kun mulle sanottiin että höllätä, tämä ihminen oli itse kropaltaan niin täydellinen, ja sitä sorttia jolla kaikki ruoka menee läpi eikä ylimääräinen kerry vyötärölle. Enemmänkin kaipasin silloin myötätuntoa, ihmistä, joka olisi valanut muhun taistelutahtoa! Ei ihmistä, joka sai luovuttamisen kuulostamaan parhaalta vaihtoehdolta "koska ei sun kropasta saa koskaan mitään".

  Yritä jaksaa Sanna! Tiedä, että täällä on yksi, jolle sinun "ongelmat" kuulostaa niin tutuilta ja ajankohtaisilta! Seuraan innolla blogiasi, tämä on niin aito treeniblogi että meinaa jopa muutama fitnessblogi kylmetä tän rinnalla. Sie annat tulla ja kerrot oikeasti niistä huonoistakin hetkistä! Älä lopeta sitä, se antaa varmaan useille toivoa - vaikka kaikkea p*skaa eteen tuleekin, muillakaan ei treeni kulje tuosta vaan!

  Tsemppiä ja iloa syksyysi! :) -Milja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja aika usein juuri näiden timmien kroppien omaavilla on huikeet taustajoukot ja "ammattiapu", jotka ei anna luovuttaa...

   Kiitos tuhannesti palautteesta! Lämmittää mieltä, kun tietää, että näitäkin rutinoita luetaan ;) Ihan tosi hyvää syksyn jatkoa sinnekin ja tulehan kertoilemaan kuulumisia! :)

   Poista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)