torstai 30. lokakuuta 2014

Pallero reenaa...

Neljä kovaa reeniä takana! Ja sen kyllä tuntee :D Tainoh...kolme kovaa salireeniä ja eilen vielä lentokentän lenkki.
Illalla ajoissa nukkumaan ja neljän jälkee ylös. Mitäpä sitä muuta ku vähä evästä nassuu ja salille.
Väsymystä oli kyllä havaittavissa ja jalat on ku puupökkelöt, mut jos mie jotai päätän tehä nii sit ei auta ku tehä!

Sain treenin väännettyä, vaikkei se ollu niin tehokasta ku ois voinu toivoa, ehkä yks välipäivä ois ollu hyvä? No, mutta kuitenkin. Loppulämmöt otin ihan kuulkaas nyrkkeilysäkkiä pieksemällä! Varmaan se näytti lähinnä epätoivoselta huitomiselta, mutta kyllä siinä syke nous ja kädet vipatti :D
Vähän meinas ranne hermostua, väärässä asennossa ja liian lujaa nii jotta morjens!

Mitä, pitiks tääl tehä muutakii ku napsii kuvia?

Ja sitte säkin kimppuu!

Eilinen lenkki teki kyllä tosi hyvää. Lähtiessä kyllä väsytti ja älyttömän kova tuuli ei oikein innostanu lähtemään pitkälle lentokentän suoralle, mutta ainahan raitis ilma ja ystävän seura tekee hyvää.
Liikunnan ohella höpöteltii asioita maan ja taivaanvälillä, mutta ennenkaikkee reenaamisesta. On oikeesti tosi kiva, että on edes yksi ihminen, jolle voi puhua nää fiilikset ja joka tajuu, että mikä masokistinen nautinto on ontua jalkareenin jäliltä :)
Miun hieroja on kans sellane, jolle tulee kerrottua tilanteista, mut siellä käyn valitettavan harvoin nii ei ehi ku kiteyttää ne kuulumiset. Eilenkii jouduin perumaan seuraavan ajan kun sain taas muutaman työhomman nii menivät sitte ikävästi päällekäin.
Mut ei auta ku yrittää jollai muulla konstilla saaha lihaksii kuntoo, vähä venytellä ja hölväillä rasvoja.

Tänää sit vois ainakii suunnitella viel pyöräilyä omalla romulla. Vein lainakonkelin jo talviteloille, mut viel toistaseks keli näyttäis pyöräilykelposelta nii vois kokeilla :) Ja huomenna vielä lenkkeilyä nii oisko se sitte siinä? Salilta pitää malttaa olla loppuviikko pois, että ehtii tuo kroppa hengähtää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)