maanantai 13. lokakuuta 2014

Iloinen maanantai :)

Ihan tosi hyvä mieli!

Aamulla kävin tekee taas salireeniä hyvällä fiiliksellä, vähän meinas räpylät ruveta oireilee, mut en antanu periks!
Sitte olin "kanssafeissaajille" aiemmi heittäny vinkkiä, että kukahan lähtee miun mukaa paikalliselle rannalle seikkailee. Siellä kun on kaikenlaista nähtävää ja koettavaa erilaista telinettä ja vempainta, mitä en ollu vielä juurikaan testannu, nii tää oli sellanen "nyt tai ei koskaan" meininki.

En oikeestaa yllättyny kun sain miun serkut innostumaan asiasta. Ja vielä näin nopeesti! Taisin eilen sen haasteen heittää ja tänää oltiiki jo kiipeilee ja kuvailee :D PARHAUTTA!

Ooooonha sitä hittolaine ennekii dippailtu! ;) Vähä ehkä piti hypätä, että sai vauhtia tuohon hommaan.. niin ja tuo keinu..mie vaan tykästyin siihen ;)

Välillä pidin pienen tuumailutauon...kun onhan nuo maisematkii ihan kohdallaan :)

Heittäydyin myös tollaseen verkkoon joutessani :D

Oli kyllä aivan huippukiva aamupäivä! Tässä nyt oli vaan pieni maistiainen siitä huvista, mitä meillä serkkutyttöjen kanssa oli! :D Mut nää tällaset jutut on vaan niin parhautta, kun saa vaan heittäytyä eikä tarvi välittää, mitä lähistöllä olijat ajattelee...

Nyt sitte pari päivää meneenki iha silleen, että käyn treenaa, teen ruokaa ja oon illat töissä! Sain vähä keikkaa nii ei käy liian lepposaks tää elo...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)