sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Vaikeuksia pysähtyä?..

Se ois pikkuhiljaa viikonloppu "taputeltu". Ohjelmassa on ollut lepoa, ruokaa,lepoa ja ruokaa.
Ei muuten sovi tällaiselle adhd-luonteiselle ollenkaan, vaikka kroppa varmaan kiittääkin.
Eilinen oli ihan kamala, yritin kovasti saada äksöniä päivään, mutta toinen puolisko ei suostunu liikkumaan (paitsi illalla pieni iltatassuttelu) ja facebook huutelutkin osottautu turhaks, joten nukkumiseks se päivä sit melkeenpä meni. Vitutti ja turhautti. Teki mieli huutaa.

Tähän kuvaan on melkosen hyvin kiteytetty miun fiilikset eiliseltä.

 Tänää ollu vähä parempi fiilis, varmaa johtuen aamuisesta vaakalukemasta ja tiedosta, että huomenna pääsee taas salille ja lenkkeilemään. Ei, mie en koe olevani jotenki turhamaine, tms. Vaan eläväinen, pieni adhd luonteinen olento joka tarvitsee menoa ja meininkiä! Ja tällä hetkellä kun ei ole töitä kuluttamassa miun energiaa nii missäs muualla mie sen kuluttaisin kuin sali/ulkoiluhommissa?

Ns.haasteenheittäjä jättäyty perhana kelkasta, mut mie en oo antamassa periks, kaks tiukkaa viikkoa vielä jäljellä ja tavotteita myös painon suhteen on, joten taistelu jatkuu entistä kovempana!
Mie lupaan kyllä sitten höllätä, kun sen aika on ja tää haastekkin päättyy just miun synttäreihi nii olkoon se sitten syy "rentoutua". Tänään just höpöttelin, että kun "viimone sunnuntai" koittaa nii käyn valmiiks ostaa ainakii viis kiloo herkkuja ja synttäripäivä menee niitä mättäessä! ;)

Mie myös iltapäiväni ratoks tuossa vähän taas mallailin oikeassa kuvassa näkyviä farkkuja, jotka on miuta kaapissa oottanu ja nehän mahtu...
.

Traa traa ja töttöröö! Näillä kuvilla ja tunnelmilla on hyvä suunnata ajatukset alkavaan viikkoon. Kalenteriin on jo treenijuttuja merkattu ja niitä kohti siis mennään!
Uskokaa tai älkää, miusta on ihan tosi hienoo, että ihmisellä on jotain tavotteita ja pystyy intohimoisesti suhtautumaan johonkin asiaan! Tää elämä ois kuulkaa aika puuduttavaa, jos ei yhtää tietäis tai välittäis siitä, mihin on menossa... Miettikää sitä! Tää on se miun juttu ja pidän tästä kiinni.

2 kommenttia:

  1. Voi että taas hyvää tekstiä! :) tsemppiä, eikös se niin ole että kolme viikkoa jäljellä? :)

    VastaaPoista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)