tiistai 28. lokakuuta 2014

Mikä tekee onnelliseksi?

Tää postaus alkoi ihan eri tavalla, mutta tähän alkuun ei vois paremmi osua kuin äske kuulemani lausahdus:
"Mikään ei oo yhtä perseestä kuin vähissä oleva juusto!" :D

Mie oon tässä jokusen vuoden pyrkiny siihen, että elämästä on aina löydettävä se jokin syy miksi hymyillä ja olla onnelline siitä, että yksinkertasesti on vaan elossa ja voi hyvin.
Sellaset pohjamudat on käyty läpi ja on ollu aikoja, jolloin en oo ees halunnu nousta sängystä, mutta tässä sitä vaan ollaan.
Ennenkaikkea vahvempana kuin koskaan ennen, eikä miulla ole aikomustakaan palata entiseen. Ei millään tasolla.

En mie sano, etteikö tässä vieläkin koettais vaikeita päiviä ja tosi pahoja oloja, mutta täähän on vain elämää ja miulla on taito päästä niistä pahoista hetkistä yli ja pyristellä taas eteenpäin entistä vahvempana :) Se, että pystyy näkemään paljon hyvää, jollekin ehkä pienessä asiassa, on miusta aika kiva juttu.
Viime aikoina on taas saanu lukea lehdistä myös tästä maailman pahuudesta. En mie sano, etteikö se jollain tapaa liikuttais, mut ei sellasta voi jäädä murehtimaan. En mie voi koko maailmaa pelastaa, vaikka toki sen tekisin, jos tietäisin miten se tehdään. Jos joku tietää nii Let Me Know...

Jotkut ehkä pitääki miuta jotenki outona eliönä, mut mie en voi sille mitään mikä oon ja onneks miun lähipiirissä on ihmisiä, jotka jaksavat edes nauraa, vaikkeivät läheskään aina varmastikaan ymmärrä. Kuten alla olevasta kuvasta voi todeta, että mie osaan heittäytyä missä ja millon vaan ja onneks oli kaveri mukana kuvaamassa ;)
Tämä siis otettu paikallisessa prismassa, ihan vaan hetken mielijohteesta, kuten yleensäkin miun ideat..

Että ei miun elämä ehkä KUITENKAAN pyöri vain ja ainoastaan tän miun laihdutuksen ympärillä, vaikka se aika hitoksee iso osa onkii. Miulta riittää aikaa ja energiaa vaikka mihin muuhunkin, mut enite arvostan sitä, että miun kanssa tehään niitä juttuja!
Ja sitteku ei tehä nii mie meen salille tai lenkkipolulle heilumaa tai suunnittelen muuten tätä miun suuren suurta projektia, josta muuten varmaan seuraavassa postauksessa sitten lisää :DP:S tähän saa vastata, mikä tekee just SIUT onnelliseks? Tarviiko siihen jotai elämää suurempaa, vai riittääkö ihan vaikka kaverin tai puolitutun/tuntemattoman hymy vastaantullessa?

1 kommentti:

  1. Arjen asioista sitä on itsekin tyytyväinen. Itsellä kanssa aika rankkoja juttuja takana, eikä ole aina ollut itsestään selvää, että sängystä pääsee ylös, eli ihan se tosiasia, että elämän tärkeät osa-alueet on kunnossa!

    Olit mun blogiin kans kommentoinut siitä vertaistuen puutteesta, jos haluat, voi mulle laittaa sähköpostia jmkohtamaki@gmail.com.

    Jenna
    http://terksulife.blogspot.com/

    VastaaPoista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)