keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tavotteita ja suunnitelmaa

Hahaah! Miun tavote on nyt just se, että saan vähä tota läskii hitoille ja herkkulakon päätöksee! RIITTÄÄKSE? :D
Noei... Siis tosiaan miun tavote on tällä hetkellä juurikin tuo, mutta en voi olla miettimättä myös tulevaisuutta. Että mitähän sitä sitten kun on synttärit ohi ja kohti uusia tuulia pitäs mennä?

Ja mitkä ne uudet tuulet on? Noh, pitäs toki näyttää entistä paremmalta ;) Eli tosiaan mie kaipaan lisää sitä lihasta ja kaikkeeta, MUTTA siinä kohtaa rupee tulee niitä perhanan kysymysmerkkejä.
KUINKA pitkään pystyn vielä taistelemaan yksin?
MITEN mie sitä seuraavaa tavotetta lähen saavuttamaan?
MITÄ miun tulee yksinkertaisesti tehdä?
MITÄ miun tulee muuttaa nykyisessä tavassa syödä ja liikkua?
KUKA miuta tässä auttaa?

Oonha mie pikkuhiljaa alkanu tietosesti keräilee sitä lihasta ja tosiaan salilla ne painot on pikkuhiljaa noususuunnassa, mutta se, että miun homma alkais näkyy myös kropassa, vaatii "hieman" enemmän. Tuntuu, että tällä elämänmuutos-dieetti-kuviolla on ollu vähä helpompaa.
"Syö vähemmä ku mitä kulutat" NO NII JUT! Mut sitteku mie haluun niitä lihaksia, nii sittehä miun tarvii taas syyvä enemmä ku tähä asti? RIGHT? Ähh..

Nää ajatukset on pikkuhiljaa ruvennu valtaa miun mieltä, vaikkei tän hetkinenkää homma ole selvä. Mut onneks ei kestä enää kauan :)

Oon kyllä huomannu ehkä pikkiriikkisen lihaserottuvuutta, kun oikeessa valossa kattoo hitoksee tarkkaa ja siitä oon tyytyväinen!
Se, että mie oon yksin tän koko homman tehny nii WOW!
Tällä viikolla on muutenkii ollu jostai syystä erikoisen kova tsemppi treeneissä, tänäkii aamuna taljaa vääntäes hoin itelleni "ei ne selkäläskit vielä rutistu tarpeeks ANNA MENNÄ!" :D
Ja se toimi...

                                                        JESTAS MIKÄ REISIKOIPI!

Ja tosiaan, noit kuvii pitäs päästä ottaa enemmä silleen kunnolla. Tietäis sit, mihin vertailla taas myöhemmi. Kuka haluu kunnian tulla ottaa miusta selkäkuvaa? ;) Aiei..mie arvasin.

Mutta joo, nää on ne tunnelmat just nyt, tällä hetkellä. Fiilis on hyvä ja tänää vielä lenkille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)