torstai 2. lokakuuta 2014

Ihmisten kommentit...

Niinhän se on, että teet ihan mitä tahansa niin AINA tulee jostain jotain kommenttia, joltain...
Ja tässä hommassa mie en oo välttyny siltä. Ihan hirveetä paskaa en onneks oo joutunu kuulemaan, mutta kysymysmerkkejä herättäviä ja latistavia kylläkin. Onneks sekaan mahtuu myös paljon kannustusta ja hyviä juttuja, mutta aina ne negatiivisemmatkii saa pään pyörälle.

Koko matkani ajan oon tosiaan kuullu kaikenlaista, mutta ihan tässä taas eilisen jälkeen nää on jotenki korostunu.
Eräs tuttava totes puhelimessa "Nii ku sie oot nykysii nii heiveröine nii ethän sie jaksa niitä mummoja siirrellä..." okei, siis jaksoinko muka 16kg painavempana tehä työni jotenki paremmi ja sitäpaitsi, kyllä miusta ne lihakset löytyy edelleen...

Ja kyläpaikkaan mentäessa tuli kommenttia "kyllähä mie tiiän, ettet pullaa syö mutta ostin nyt kuitenki.." No JUMALAUTA jos sen tiedostat nii oisit jättäny ostamatta tai et ois lätkässy sitä perkeleen isoa herkkupitkoa siihen miun naaman eteen!

Joo, oon mie tässä parin viikon aikana syöny pullaa KAKSI KERTAA. Ja molemmilla kerroilla ihan jopa puolikkaat. Ja joo, mie oon vaan tosiaan ihminen jolla on mielitekoja ja olen syönyt myös karkkia. Mutta miksi tulee sellanen fiilis, että ihmiset jotenki haluis, että palaan siihe vanhaan? Annan joka kerta houkutuksille periks ja mätän sitten sitä karkkia ja pullaa ym. minkä vaan ehdin?
Joo, miulla on tiukka itsekuri MUTTA TÄMÄ EI OLE HELPPOA! Mutta se tahto, että mie haluun tehä tätä ja että mie pystyn tähän, on kovempi.

Tää on vähän sellasta nuoralla taiteilua jatkuvasti ja pelkään kokoajan, että putoan. Siks miun on kannustettava itse itseäni ja potkittava eteenpäin millon milläkin konstilla.Myös tänä aamuna salilla oli jotenkii hämmentävä tilanne, kun napit korvilla puuskutin ylätaljalla, huomasin yhen vanhemman ukon tulleen viereiselle laitteelle ja seuraavan miuta. Otin kuulokkeet pois ja katoin sitä kysyvästi. Hää totes "siehä teet iha tosissaa.." Ei siihe voinu todeta takas, kuin etten mie tosiaa ole salille istumaan tullu ja eikö se ole tarkoitus, että treeni tuntuu??!!

Varmasti tuo oli hänelt ihan hyväntahtone läppä, mut silti...ARGHT!

Ostin kerra tuollasen hassunhauskan pussukan mihin saa tyrkätä soittimen. Ei tartte niitä muiden höpötyksii kuunnella jos ei halua :D

Mutta joo, tällane fiilis nyt. Hämmentävä, mutta silti iha ok. Huomine ois tarkotus vapailla, eilinen jalkareeni ja siihe päälle tehty lenkkeily tuntuu aika häijyltä nyt...

5 kommenttia:

 1. Voi, tuo jos jokin on rasittavaa! Kun sitä ihan tosissaan yrittää ja haluaa muuttaa elämäntapojaan, kaverit tulee siihen kiusaamaan että ei tuo yks pulla mitään tee ja sitten alkaa välillä itestäkin tuntua siltä... Tiedän tunteen!

  Mutta tällasina hetkinä ainakin itteä on kannustanu hirveänä se, että on ylös kirjatut tavotteet ja muistaa sen, et oman hyvinvoinnin vuoks niitä elämäntapoja muutetaan. Uskon, että ihminen voi paremmin solakassa ja lihaksikkaassa kropassa kuin kropassa, jossa "on vähän liikaa mutta kyllä ne lihaksetkin ehkä sieltä jostain löytyvät". Tsemppiä vaan hirveästi ja muista pitää oma pääsi!! Ite tiedät itsesi parhaiten ;)

  Mukavaa loppuviikkoa ja treeni-iloa, pidä kiinni siitä mitä haluat saavuttaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tuhannesti! :) Pakkohan tässä on pitää oma päänsä, en ois tässäkään tilanteessa, jos en olis ollu "tyhmä, tylsä ja outo" kun kieltäydyn herkkupersepullasta :)
   Nyt uteliaisuus iski, millaset kuviot siulla itellään on menossa?

   Poista
  2. Nii, mielummin aina tyhmä ja vaikka mitä kuin läski ;)

   No siis, oon kropaltani sellanen "normaali", eli lihasta kohtalaisesti ja vatsan seudulle on kertyny jonku verran ylimääräistä. Oon kuitenkin lenkkeilly ja treenannu että saisin terveemmän, paremminvoivan ja solakamman kropan. Muutan ruokavaliotani aikalailla pikkuhiljaa, sillä radikaalit muutokset tuovat mulle vaan lopulta pettymyksiä. Elikkä oon tyyliin vaihtanu punasen maidon rasvattomaan, lisään joka aterialle kasviksia/vihanneksia mitälie ovatkaan, kahvin kanssa otan kahden keksin sijaan yhden. Eli melko lailla rentoa :) tavoitteet on kuitenkin paperilla, niinkuin sanoin niin solakampi ja hyvinvoivampi kroppa päätavoite. Myös jokunen ylimääräinen kilo pois painosta.. Ja tietysti parempi mieli :)

   Siinä koko sekavuudessaan, toivottavasti tajusit edes osan mitä selitin :D

   Niin, ja pitää vielä lisätä, että kiva kun löysin tämän blogisi, missä ei vaan toistella kuinka hyvin reenit meni ja kuinka täydellinen itsekuri miulla on! (kärjistettynä;)

   Poista
  3. Niin, ja täytyy nyt kun vauhtiin pääsin niin kertoa vielä niistä pikku jutuista millä yritän elämäntapojani muuttaa.. :)

   Koiran lenkitykset ovat vaihtuneet pikkuhiljaa kävelystä hölkäksi/juoksuksi, ja hyötyliikuntaa oon lisänny joka väliin mahdollisimman paljon. Puhelimessa puhuessani kävelen ympäriinsä, ja teen mainostauoilla kyykkyjä. Kaupassa käydessä tietoisesti ajattelen että sitä suklaapatukkaa ei ole pakko saada, ja karkkipussin sijaan valitsen naposteluun pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. (Lipsumisia toki tulee silloin tällöin, ja ovathan ne irttikset välillä paikallaan ;) Mulla on pohjalla gluteenion ruokavalio keliakian vuoksi, eli vehnä, ohra ja ruis eivät kuulu ruokavalioon. Tiivistettynä - muutan arkeani pikkujutuilla vähän terveellisemmäksi :)

   Ettei ihan väärää kuvaa saa, lisään tuohon että en todellakaan ole täydellinen näissä mainitsemissani asioissa, vaan välillä pidän "löhöilypäiviä", herkuttelen (tosin huonolla omallatunnolla) ja jätän treenejä väliin jos olo on voimaton. Muutenkin yritän ennen kaikkea kuunnella sitä omaa kroppaa ja yritän olla ottamatta ressiä näistä tavoitteistani ym. :)

   Anteeksi jäätävn pitkät kommentit, mutta kun vauhtiin pääsen niin ...

   Poista
  4. Älä nyt, miusta on vaan kiva että joku kommentoi ;) Ja joo, en mie jaksa joka kerta hehkuttaa miten hyvin se puntti nousee, toki saatan ohimennen mainita jos niin on päässy käymään, mut suoraa sanottuna en ole aikoihi kokenu sellasta "semisekoamista" loistavasta treenistä, sitä kun ei tosiaan itestään saa kaikkea irti. ..Ehkä sen aika vielä tulee?
   Siulla tuntuis olevan perussetti ja terve meininki kuitenki, ei olekkaan hyvä jos jatkuvasti reenaa ja miettii sitä, mitä tekee ja mitä jättää tekemättä
   (mihin mie siis syyllistyn ja sit tulee ressi ja ja ja)..
   Mut kaikki vaikuttaa kaikkeen ja jokaisen vaan on hyvä löytää se itelleen sopiva tie.

   Poista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)