sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Mitäs jos sittenki?..

Voi töttöröö. Niinku arvata saaattaa, pienen ihmisen pää on ihan sekasin.
Oon tässä liten aikana miettiny vaikka ja mitä ja ainakii olevinaa tehny "tarkan" suunnitelman jatkon suhteen.

Miun paino näytti pysähtyneen joten itse herra Bull Mentula käski miun tankata juhannuksen ratoks. Mut en mie sit osannukkaa :D Tai noh..söin mie tyyliin ekstra-annoksen puuroo ja jokusen karkin, jip jip! Naurattaa itteensäki, ei menty ees puoliks ohjeilla ku miinukselle jäätii. Lauantai-iltana kyllä sitten kotiin tullessa mätin vähän patonkii ja hedelmii naamaa, ei mitään mairittelevaa toimintaa, mutta edes v-ä-h-ä-n jotain enempi hiilarisettiä. (säälittävää,mie tiedän..)

Myöskii suunnitelmasta poiketen kävin jo tänä aamuna treenailemassa salilla. Otin alkulämmöt piiiiiitkästä aikaa trx-piuhoilla, ne on kyllä mahtavat kaverit! Oli ehkä jo vähän ikävä niitä.
Muuten olikii vuorossa selkä-rinta-hauista. Vähän sai painoja lisäillä ja treeni tuntu kaikenkaikkiaa hyvältä.
Joskin miinustakin löytyy. Tein myös pitkästä aikaa vinopenkkiä käsipainoilla ja tuli olo, että ei olis kannattanu. Se on siitä haastava liike, kun kuitenki ite painoo saa aavistuksen verra olla, että tuntuu, mutta miun ranteet on nii onnettomat (ja muutenkii kaikki nivelet), että nehän ottaa heti itteensä jos vähänkii kovemmi yrittää vääntää.
Aattelin, jos nyt uskaltautuis jatkaa tolla käsipainolinjalla, nii ottasin tukiremmit käyttöö. Kävinhä mie moiset vempaimet ostamassa jo kauan aikaa sitten, mutten sit kuitenka oo käyttäny.
Yhtää en kyllä tiiä, miks? Tiedä, vaikka niistä olis jotain apuakin.
Kuitenki tuntuu, että käsipainoil vääntäes saan muute ihan kivan tuntuman, vaik ranteet ei tosiaan ole samaa mieltä.
Ja onhan se miulle muutenki haastavampi liike ku oon vähä sellane "toispuoleine treenaaja", että ihan väkisi joutuu keskittyy siihe tekemisee, että pysyy liike edes jotenki hallinnassa.
Ja haasteethan on just se juttu, mistä tykkään! :D

Kävin myös illalla nykimäs parin tunnin tassuttelulenkin ystävän kanssa. Jaloissa tuntuu ihan mukavasti. Vaikka jalat on vähä arat, nii teki kyllä hyvää.

Ai niin ne suunnitelmat..joo..noh... Sanotaan, että uutta valmennusta pukkais :D Panokset siis kovenee! Kattoo sit tuossa vähä myöhemmi vielä tuo toteutuspuoli, pitää hamstrata kunnon tukijoukot nii ehkä mie sit. Tää tuli vaa aika äkkii...

Aamun jumikreisikoipipose :D Vähän kun noist viel lähtis läskit kävelee nii ai että! Vaik onha ne nyttekii aika kivat, vaik itte sanonki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)