maanantai 31. elokuuta 2015

Mites nyt sujuu?

Notta hyvin kiitos.

Kolmas viikko "dieettiä" alkamassa ja tänää rupesin tuossa kattelee ku housut putoo niinku oikeesti :D Mittanauhaa ei siinä kohtaa ollu tarjota ja tälleen iltasella en rupee turvotusmittauksii ottelee nii huomisaamuna sitte selvittelen, onks muka oikeesti joku sentti hävinny?
Meinasin myös vaakaan hypätä ihan uteliaisuuttani.

Hemmetin kovat herkkuhimot on jäytäny koko edellisen viikon, eikä ne nyt kovin paljoo ole laantunu, mutta mihinkää en ole sortunu.
Eilen vielä iski himo saada vehnäsämpylää. Juustolla. Ja suolakurkulla. Ja mikä parasta, mie en tuosta kombosta enää ees tykkää. Tai siis tykkäisin ehkä sen parin suullisen verran ja siihen se jäis.
Nii miks mie tuhlaisin taas aikaani ja energiaani sellaseen? Pöh.

Jos ei näit älyttömii mielitekoja oteta huomioon, nii muuten on menny ihan hyvin.
Ymmärsin jopa levätä eilisen päivän. Tai noh, kävin riipasee aamuaerobisen koska aurinko, mutta muuten otin lunkisti.
Ja onneks kävin. Tälle päivälle oli merkitty kalenteriin se aamuaerobinen, mutta aamulla mie totesinkii että en ees lähe koska kroppa huutaa vielä lepoa, edellisenä päivänä kävin kuitenkii vaik ei ollu edes pakko ja nyt ei vaan ole yksinkertaisesti mikään pakko, ei kiire.
Oli monta hyvää syytä jäädä sänkyyn :)

Eihän tämä nyt tule ollenkaan tavaks, sen tiedän. Ja nyt kun mie ihan oikeesti vasta opettelen tätä oman kropan kuuntelemista nii pitäähän ne tilaisuudet "käyttää hyväkseen". Tiedän kuitenkin, että tälle viikolle mahtuu ihan riittävästi aikaisia aamuheräämisiä treenien merkeissä, joten jos kerran viikkoon jään tuhisee, niin se ei maailmaa kaada. Päinvastoin.

Mieliteoista sen verran vielä, että kovastihan tässä sitä viidettä "kevyempää viikkoa" odotellaan johon sisältyy myös se tankkaus. Sinne asti kun selviän nii oon aika mestari! :)
Mielessäni oon alkanu jo raapustaa listaa, että mitähän kaikkia herkkuja sillon suuhuni ahdan. Tokihan siihenkii on varmasti olemassa erilliset ohjeet, katsotaan niitä sitten, minkä mukaan oman tankkaukseni toteutan.

Että sellasta. Hitoksee mielitekoja ja vähän lepoa. Huomenna treeniä! Ugh!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)