keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Suunnitelmaa...

Tää on vähän ku seinille puhuis, mutta varmaan tälleen kirjottamalla miun ajatukset jotenki saa jonkinlaisen järjestyksen ja selvyyden itelleni.

Oon tässä menny likimain jaksamisen äärirajoilla. Oon tehny suunnitelmaa, muuttanu sitä...ollu vähällä luovuttaa ja taas yrittäny kovempaa ja pyöriny vaan kysymysmerkkinä.
Viimeks eilen kuulin siitä, ettei miun pidä enää laihduttaa.
Miks niin moni mieltää terveellisen ruuan ja salilla käymisen laihduttamiseksi?
Ja ennenkaikkea ollaan huuli pyöreenä, kun kieltäydyn herkuista n. yhdenksän kertaa kymmenestä.
Huolehdin siitä, että rehuja ja rahkaa löytyy jääkaapista ja salitreenit on kirjattu kalenteriin.

Ai että mikä fitnessbeibe nyt olenkaan! :D :D hitot...

Mutta joo, siihen suunnitelmaan. Mie oon tajunnu, että on syytä levätä. Joku viisas oli kirjotellu netin ihmeelliseen maailmaan treenijaottelusta, kevyestä viikosta ja jopa treenitauosta. Mitä? :D
Heräsin siihen, että "totaalitauolla" olin tuon tammikuun ekan viikon, kun oltiin siellä reissussa ja sen jälkeen oon treenannu 3-4kertaa viikossa.
Aamulla mietin, että ens viikko vois olla se miun kevyempi viikko. Salille aion mennä, mutta treenit saa olla sitten vähän kevyempiä. Katsotaan mitä kroppa ja pää on siitä mieltä.
Huhtikuulle ajattelin, että vois pitää sen ns.totaalitauon sillä huhtikuun lopussa ois sitten taas ihan muut suunnitelmat. Ja sillon mentäis sitten taas vähän kovempaa.

Elikkä nyt ois syytä antaa pään ja kropan vähän levätä. Vaakahommatkii saa olla tauolla. Jos vaikka keskittyis vain ja ainoastaan syömiseen? :D Noei...melkolailla sama linja saa jatkua ruokailujen suhteen, välillä pitää antaa buustia aineenvaihdunnalle, mutta muuten yhä edelleen herkkupersemätöt olkoon tauolla.




Että jos näillä ajatuksilla jatkais taas hetken eteenpäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)