tiistai 1. joulukuuta 2015

Oma hyvinvointi?

Näin tänä aamuna salilla yhtä tuttavaani ja hän tuli kyselemään, miten on treenit sujunu.
Hetken mietin ja sanoin, "miuta väsyttää..niinku ihan oikeesti.."

Tuntu jotenkii oudolta sanoa tuo ääneen. Oonhan mie jo pitkää taistellu tän turnajaisväsymykseni kanssa, mutta välillä kun on tullu niit virtapiikkejä eikä vaan ole pystyny olee menemättä salille, nii sitä on taas sokeasti luottanu siihen, että kyllä tämä tästä kun saan vaan itteni liikkeelle.
Edelleen painotan sitä, että kyse ei ole motivaatiopulasta. Kaikki nää viikot oon edellee painanu menemää "hullun kiilto silmissä" tavotteita kohti, mutta miks en ole tajunnu ettei niitä tavotteita saavuteta jos en höllää?
Onhan miulla toki ollut myös lepopäiviä ja treenejä ei tosiaan ole kuin sen 3-5 krt/viikko. Mutta mitäpä jos huilaiskii ihan kokonaisen viikon? Tai kaksi?

Muistan niin elävästi vielä sen tunteen kun viimeksi viikon tauon jälkeen lähdin lenkille nii miehä kirmasin tuolla ku pieni varsa kesälaitumella. Missä on nyt se vauhti?

Pääsääntösestihän miun elämä on hyvin. Oikein hyvin. Nyt vaan tää treenihomma mättää ja ois varmaan aika myöntää se ja tehdä asialle jotain. (Nomutta kun kalenterissa lukee, että salipäivä nii silloha sitä mennää!)

Tokihan miulla on tullu niitä onnistumisen kokemuksiakii tässä. Selkäpäiviin oon ottanu tehtäväks veivata leuanvetolaitteella ja jo pelkästään se, että uskallan kyseistä vekotinta käyttää muiden nähden, on jo voitto ;) Ja viime viikolla tein sellasen jalkatreenin, että perse oli oikeesti kipee pari päivää ;)

Mie aina painotan sitä, että jos ihminen kokee elämässään olevan jotain epäkohtia niin niihin tulis puuttua ja tehdä asioille jotain, että ne muuttuis. Aina mahdollisuuksien mukaan.
Miks en sit kuuntele omia neuvojani nyt tässä asiassa, että jos ihan aikuisten oikeesti mieli ja kroppa huutaa lepoa nii oisko aika toteuttaa niiden toiveet?
Ei se tee miusta luuseria jos viettäisinkii hetken kuunnellen kroppaa, venytellen ja kevyesti käpytellen.


Miulla vähän epäiltiin b-12 vitamiinin puutostakii tuossa jokin aika sitten. En oikee sitäkää ottanu uskoakseni, syön kuitenkii sen verran monipuolisesti, ettei luulis ongelmaa olevan.
 Kävin nyt sit kuitenkii eilen apteekista ostamassa kyseistä vitamiinia ja katellaan, josko se auttais myös tähän uupumukseen. Oishan tuo ihan kiva painella taas 150% lasissa :)

Nyt silti mietin, että millonhan tän hölläilyn sit alottas? Niinku heti? Vai vasta huomenna treenin jälkeen? Se kun lukee siellä kalenterissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)