maanantai 29. helmikuuta 2016

Läskit lähtee!

Höhöö! Nyt mennää eikä meinata :)
No joo siis olihan tää nyt saatettava julkiseks, että alotan dieetin.
Ja mitä se miun kohdalla nyt sit meinaa?
Oon alkuvuoden syöny melko vapaasti, eli perusrunko on kyllä ollu kasassa, mutta sekaan on mahtunu viikonloppuherkkuja, ystävänpäivänä vedin sellasen suklaamättötortun ettei mitää järkee ja on sitä pitsallakii käyty (jopa kerran ;) ), että...sen ansiosta tätä höttöäkii on kertyny, mitä sietää nyt lähtee sulattelemaan!

Nuo tollaset jää siis nyt pois joksikin aikaa.
Ruokailujen suhteen siis vois sanoo, että pikkasen tulee "tiukennusta", mutta jos rehellisiä ollaan nii onhan tää saatanan paljo helpompaa ku sillo kaaaauan sitte kun olin ihan pihalla kaikesta.
Nyt mie tiedän, mitä tarvii tehä ja sit sen mukaa mennää.
Aijonko sitten jatkossa punnita ruokani? No ehkä satunnaisesti, ainakin kotona ollessa.
Onneks silmä on sen verra jo oppinu tarkastelee määriä, että "noin niinku suurinpiirtein" tietää, paljonko sitä ruokaa lautasella on ja se kyllä riittää miulle.
Vähän huvitti, kun oon tätä suunnitellu jo jonkin aikaa ja ilmeisesti heti huomiselle on tulossa ravintolareissu :) Noh, sitten mie teen sielläkin niitä viisaampia valintoja.
En mie rupee kuitenkaa jäämää pois hyvästä seurasta sen takia, koska dieetti.
Otetaan silti tää homma tosissaan, mutta ei vakavasti.
Se, mihin en aijo ruveta on nimeonomaa se, että jotenkii muiden takia tai muita miellyttääkseni pitäs ruveta sitä pullaa pupeltamaan. Jos ei oo valittavissa sopivaa pupellettavaa ni sittehä mie en niihin koske, how simple is that?

Ja vaikka oon jo aiemmin kyllästymiseen asti kuullut naljailua syömisestä, nii voin vaan kuvitella kuinka paljon sitä tulee olemaan jatkossakin. Mitenhä kommentoijat sais hiljaseks? Mie vaan ihmettelen miten se edelleenki vois olla muilta pois jos mie kieltäydyn jotain syömästä?
Äh..niskavillat nousee jo valmiiks pystyyn.

Liikuntojen suhteen meen myöskii aika samalla kaavalla, oon kuitenki reenannu sen 3-4krt/viikko. Aerobisten määrää tulee lisätä ja mitä enemmä kevättä kohti mennää nii sitä enemmä voin niitä lisäillä koska joku salilla tehty aerobinen jollain kuntopyörällä...Ihan saatanasta!
Mielummi sitte ulkoilen ja lähen vaikka tyhjällä mahalla suorittaa sen aamuaerobisen ja ennenkaikkee ootan, että nuo hemmetin lumet sulaa ja mie pääsen POMPPIMAA PORTAISIIN!

Mutta joo, että sellaista settiä tähän päivään. Mie länttäsin äske miun hienon itse askarrellun kalenterinkin tuohon jääkaapin oveen. Siihen sitten vedellään niitä rasteja kun on päivä kerrallaan suoriuduttu.




Niin joo, eihän miun tarvi kuulla sit niitä "ei siun tarvi laihduttaa"-kommentteja? Kyllähä.
Edelleen:liika höttö hitoille. Nih.
Ja niitä kuvia..ne pitäs vielä ottaa ku uskaltais nii tietäs sit myöhemmi mistä on lähetty...Apua.
Niin ja paljon meinasin pudottaa? No vaakaa jos kattoo nii pari kiloo, mut tällä kertaa haluisin yrittää ainaki keskittyy enemmä siihe peilii/mittanauhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)