perjantai 29. huhtikuuta 2016

Lupa olla ylpeä?

Kyllä.
Ylpeys yleensä ajatellaan jotenki tosi negatiivisena juttuna. Tosin onhan sillekin rajansa, ihan nokka pystyssä ei joka paikkaan kannata sännätä.
Mutta ylpeys siitä, mitä sie ite oot saanu aikaan. Rohkeutta näyttää ja tunnustaa olevansa ylpeä jostain omasta saavutuksestaan.

Kyllä just nyt mie omalta osaltani voin puhua painon pudotuksesta ja siitä kimmokkeen saaneena kehoni muokkauksesta.
-Kehitys loppuu tyytyväisyyteen.- Niin ne väittää.
Ja kuka nyt koskaan ikinä olis täysin tyytyväinen..ööhmm..mihinkään?
Miullakin on ne hyvät hetkeni, kun voin olla ylpeä itsestäni. Esimerkiks eilen huomasin, että perhana!
Miullahan on aika kivat reidet ja olkapäät.
Ja arvatkaa mitä? Ihan kuulkaa itte oon niitä muokannu ;)

Se, mikä miuta ehkä vähän korpee, on se kun just tällaset  fitnessperseilijöiks leimatut on sitten olevinaan myös hemmetin itsekkäitäkin kun siitä omasta kehityksestä otetaan niitä selfiebelfieitä ja jaetaan someen.
Jos siulla on hemmetin hyvä fiilis ja tunnet iloa siitä, mitä oot tehny nii miks siitä ei sais ottaa kuvaa ja näyttää toisille? Ilman, että siuta pidetään itsekkäänä?

Ihan samalla tavalla sie voit jakaa kuvia siun käsitöistä, puutarhaistutuksista, puurakennelmista, autorempoista....ja ah niitä ihania ruokakuvia joita nyt toki itsekin napsin ;)

Siis se, että sie oot ite tehny jotain, siulla on hyvä mieli siitä, olet ylpeä aikaansaannoksesta niin ota vaikka viiskyt kuvaa perhana! Jokaisesta eri kulmasta :)
Se ei tee siusta yhtään sen enempää itsekkääks tai liian ylpeeks.
Sie oot kokenu onnistuvas ja se on hyvä juttu.
Sillä ei ole väliä, onko kuva siitä kuukauden kestäneestä pitsinnypläyksestä tai hyvin muokatuista olkapäistä. Se on siitä siun omasta jutusta.


Tätäkin aihetta aloin miettimään ihan just sillä, kun itselle tuli olo onko miulla oikeus olla ylpeä?
Ilman, että saan leiman otsaani. Ehkä jopa omaan korvaan kuulostaa hassulta kun tutkailee noita räpylöitä ja voi todeta niiden olevan jo ihan kivat. Omalla työllä ansaitut.
Mut perhana. Niinhän se on. Ei kukaan ole miun puolestakaan tätä tehny nii totta hitos saan pullistella habaani ja vaikka todeta toisille: "KOKEILE!"
Se ei tee miusta yhtään sen huonompaa ihmistä.
Yhtälailla mie olen ilonen toisten tekeleistä  kun sie vaan itte muistat olla myös ylpeä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)