keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

(Aamu)öistä treeniä :D

Miun kroppa päätti, että kolmisen tuntia unta on just hyvä. En siis yöllä saanu herättyäni enää unta, nii mitäs muuta Hippiäinen tekis kuin lähtis sitten salille? Oli monta pitkää tuntia aikaa, ennenku töihin ois lähettävä, nii ei muutaku puurot naamaa ja menoks :)

Oli salilla sentää miun lisäks kaks muutaki hullua, se oli kyllä ihme.
Oon joutunu vähän noit treenejä miettii, kun polvi on reistaillu entisestään ja ois ehkä viisainta yrittää antaa sen rauhottua treenien osalta. Töissä kuitenki tarviin noita koipia aikalailla, joten pitää sit tälleen vapaa-ajalla yrittää ottaa iisisti.
Mie olin suunnitellu meneväni salille vasta huomenna tekemään ns.normitreenin joten tällä kertaa sitten ekstrana oli räpylät. Käsiä tehdessä supersarjat on niiiiin miun suosikkeja, niillä saa parhaimmat tärinät :D Ja ennenkaikkea Fit-bloggaaja Monnan http://blogit.fit.fi/monnatreenaa/   vinkistä tehty ojentajien hapotus kevyemmillä painoilla: voi jösses!
Oon myös kiinnittäny huomiota noihin ruokajuttuihi ja melkein tunsin, miten läski lähti kävelemään treenin aikana :D Tai sitten se oli vaan toiveajattelua, mutta tosiaan aineenvaihdunta pelaa pikkasen paremmin tällä hetkellä jokatapauksessa.

Voi töttöröö...menin varaamaan ajan InBodyyn ens viikoks. Samantien kun aikavaraus oli sovittu, iski paniikki: ONKOHAN MIUSSA TAPAHTUNU MITÄÄ SITTE JOULUKUUN JÄLKEE? Arght...
Oon tosiaa viimeks joulukuussa käyny mittauksessa... Tuumailin jos vaikka laittas tolle mittauksen tekijälle mailissa ne edelliset tulokset nii vois vähä vertailla. Miulla kun ei ole siitä paperiversiota..hmmh...

Asiasta kukkaruukkuun..kävin eilen entisen työkaverin kanssa kahvilla. Ei oltu nähty varmaa kolmee vuotee ja kun päästii pöydän ääree istumaa, hää totes "siusta kyllä näkee, että oot treenannu!"
Miusta se oli aika hauskakin kommentti, kun yleensä kuulee "sie oot kyllä laihtunu kauheesti, älä enempää laihduta!" Mut hää oli vaa hyvillää, että treenaan ja oon löytäny sen liikunnan ilon. Mut niinhä mie itekkii oon, tunnustan :)

Mutta joo..nyt en voi ku toivoo, että sais pikkuhiljaa tota polvee paremmaks. Pitänee aktiivisesti hölväillä voiteita ja meinasin nyt töihi lähties riipasta vielä tuen siihe nii katellaa kuin käy...
Ja nyt ei auta myöskää herkkuperseillä, ennenku mittaukset o tehty :D :D

2 kommenttia:

  1. minun kroppa päätti tehdä samallatavalla, kolmen tunnin unet oli hyvinkin riittoisat :D

    VastaaPoista
  2. Oiei! Toivottavasti eivät ota tavaks :D mie haluun ainakii nukkua yöni ja reenata silleen ihmisten aikaan aamulla...

    VastaaPoista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)