keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Ihan lepo vaan...

Kolme päivää putkeen salitreeniä, aerobista ja -muuten vaan-pyöräilyä ja hitoksee kävelyhommia.
Nyt kroppa "kiittää". Tai ainakin se tietää tehneensä.
Ulos katellessa ilmakii näyttää onneks just siltä, ettei heti tee mieli lähtee seikkailemaan ja kroppa on yksinkertasesti niin jumissa taas, että salikin saa odottaa.

Tää on vielä kuitenkin ns.hyvää kipua. Kunhan mie tosiaan nyt ymmärrän taas hetkeks päästää niistä fitness-naruista irti ja jos vaikka ottasin asiakseni tänään vaikka venytellä?..




Viime sunnuntaina miulla oli pitkästä aikaa hyvä ystäväni mukana salilla ja eilen kävin yhen toverin kanssa ulkoilemassa. Vähän kyllä harmittaa, kun ei tuo vauhti päätä huimaa, sillä tiiän, että tuon eilisen mimmin kanssa sais kyllä mennä ihan reippaastikkii :D
No,mutta näillä mennään.
Jotenki mie oon vieläkin ihan tosi kateellinen niille, joilla on aina se treenikaveri tai pt avustamassa salitreeneissä. Vaikka tykkään ite tehä ja onhan se hyvää terapiaakin, mutta silti, aina ja jokakerta tuntuu, että tästä nyt puuttuu jotain. Joo, tää on miun korvien väline ongelma ja tuleehan niitä tuloksia ennenpitkää ku jaksaa vaan vääntää ja pupeltaa sitä maitorahkaa ja kantaa omia eväitä, MUTTA tekeehän se koko kuvion helvetin raskaaks kuitenki.
Vaikka tiedän, että toistaseks on tuo fitfarmin virtuaalinen tuki olemassa, mutta jotenki sitä kuitenki kaipaa ihan sitä konkreettista apua, hyvää tsemppiä ja perhana sitä TEKEMISEN MEININKIÄ!
Ens kuussa ois toki ollu Lite-tapaaminen, mutta tän hetkine raha-tilanne estää lähtemästä sinne. Ei tuo junailu, saati sitten majotus siihen päälle ole mitää ilmasta.

Näitä samoja tunnelmiahan miulla on ajoittain ollu koko tän miun matkan ajan ja tiedän, että tulee olemaan. Eteenpäin mie meen jokatapauksessa, kuitenki on vielä niin paljon saavuttamatta.
Monia kummastuttaa yhä edelleen, etten vaa enää laihtuis ja miks en vois välil höllätä,tms. (miks ne ei tajuu etten haluukkaa olla mikää pulkannaru vaan näyttää terveeltä ja treenatulta)
Sen puoleen oli ihan tosi outoa, kun eilen tuli kaverin kanssa puheeks grillailuhommat, nii HÄN oli se joka ehdotti, että grillataan sitä, mikä miulle on tällä hetkellä luvallista :)
Sitä ei moni uskokaan, miten hyvältä tollanen viesti tuntui!

Tässä on vielä muutama viikko valmennusta jäljellä ja vaikka se ajastaan loppuu, nii ei se estä miuta jatkossakin kantamasta omia eväitä ja tarkkailemasta syömisiä.
Tokihan tää on miulle ollu ennestään tuttua kauraa, mutta nyt oon halunnu entistä tiukemmin pysytellä säännöissä (ellei miun viime viikonlopun ravintolareissuja oteta huomioo ;))...
Yhä edelleenkään en koe, että miun ruokailut on keneltäkään pois. Ihmetelkää siis ihan keskenänne, kenestä tää sit onkaan outoa ja typerää.



No jopas taas hypähtelin asiasta kukkaruukkuun ja takas. Mutta joo, pointtina varmaan lähinnä ihan vaan se, että nyt lepoa perhana! :D Viisaammat on kertonu, että lepo on yks tärkeimmistä myöskii sen kehittymisen kannalta...

2 kommenttia:

  1. Hear hear! Lepoa vaan kehiin, se tosiaan kehittää. :) Lihas kasvaa levossa jne. ;) (ehkä jo tiesitkin :D) Ite oon nyt dieetillä ihan ylimääräisiäkin lepopäiviä pitänyt, kun keho on niin vaatinut, ja kyllä se vaan on toiminut ja salille oon aina palannut virkeänä ja uutta tarmoa puhkuen. :) Eikä se kehitys oo mihinkään pysähtynyt - päinvastoin! Tsemppiä sulle! -)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kiitti! :D Just kävinkii kattelee siun meininkejä ja hyvi näyttää kulkevan! Hyvä sie :)

      Poista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)