tiistai 20. lokakuuta 2015

Valmennus loppumassa, mitäs nyt?

Mihin tää kymmenen viikkoa hävis? Kohta bc valmennus on ohi ja sit mie niiiiiin saan karkkii ;)

Nojoo. Aika on menny tosi nopeesti. Tuloksiin en todellakaan ole tyytyväinen. Otetaan ne viimoset mittailut ja kuvat sitten viikonlopun aikaan vielä, mutta ei niissä hurraamista ole.
Jossain kohtaa iski hyytyminen, josta seuras ns.pakkolepo. Päästyäni takaisin salille, teloin itteni ja nyt ollu taas hiljasta treenitasolla.
Tässä viikon aikana oon enemmä keskittyny lenkkeilyy ja pari kertaa veivaillu noita reisikoipia. Tänä aamuna kävin ekan kerran tuon telomiseni jälkeen kokeilemassa rinta-ojentaja-olkapää treeniä. Aika varovasti jumppailin ja kuulostelin, miltä alkaa tuntumaan. Eipä tuo kroppa nyt ainakaan kovin pahasti suuttunu miulle, vielä.

Nyt oon sit miettiny, että mitähä seuraavaks. Vieläkii toiveissa on se pt, joka olis miulle ohjelman tehny ja jolle sais olla tilivelvolline. Otinkii parii treinerii yhteyttä, toinen ois ollu ns.etävalmennusta ja toinen taas työskentelee ihan tuolla miun kotisalilla ja sen kans olis päässy sit ihan näkemää livenäkii. Mutta. Kumpikaan nyt ei vaan toimi just nyt.
Tai siis tuo etävalmentaja ois ollu se juttu, mutta siinä tulee raha vastaan. Perhanan köyhyys!
Toinen taas ei tuntunu yhtää kuuntelevan miun toiveita ja ajatuksia ja tyrkki miulle pakettia mitä en oikeesti ois ees halunnu. Ja sit sellasee settii ois pitäny sitoutuu puoleks vuodeks? Juuei.

Ajatuksen ois kuitenki ollu se, että ois ottanu sellasen startin noihi valmennushommi ja alottanu sillä kolmella kuukaudella. Että mitäs jos ei ne kemiat sit oiskaa natsannu sen valmentajan kanssa? Oisin siinä sit maksellu itteeni kipeeks jostain -haista paska- meiningistä nii ei kiitos.
Mie aika vahvasti oon menny miun "vaistojen varassa" ja aikalailla luon omat mielikuvat ihmisistä ensivaikutelman perusteella. Voin kertoo, ettei tuo eiline tapaamine hirveesti lämmittäny, vaikka odotukset oli toisenlaiset.

                                     Tällähän se on mentävä.


Tän viikon jälkeen kyllä aijon hetken huilata ja antaa kropan sekä mielen levätä.
Mutta kyllä mie tarviin sen suunnitelman myös jatkon varalle. Että sitä tässä nyt vielä yritän pähkäillä.
Mitään hurjaa, tiukkaa dieettiiä en enää tähän loppuvuoteen kaipaa, vaan voi olla parempi unohtaa dieettailu hetkeks ja pysytellä tasapainossa.
Tiedän kuitenkin, että se mahdollinen dieetti odottelee tuolla heti alkuvuodesta sitten ;)
Pitäähän tätä kroppaa kuoria kesää varten.
Mikä myös tarkottaa, että ennen sitä ei tarvi myöskää possuilla! ;)

                                   Nii, tää on se tasapaino sitten? ;)

Ei taas pitäs sortuu yliajatteluun vaan mennä sillä, mikä on mahdollista. Ja järkevää.
Ku joku vaa nyt silti vähä neuvois, että mitä hittoa?
Teen omat päätelmäni ja taas mennää perse edeltä puuhun?
Äh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)