maanantai 23. helmikuuta 2015

Juttaa kuuntelemassa ja vähän muuta...

Jep. Miulla oli ilo käydä katsomassa ja kuuntelemassa "fitfarm-Jutan" ja Vertin luentoa.
Täytyy sanoa, ettei sieltä varsinaisesti mitään uutta tarttunut matkaan,mutta noiden ihmisten positiivisuus ja tsemppi sai kyllä hymyn huulille :)

Miusta on hirveen surullista, että niin moni ei muka voi sietää Juttaa. En miekää nyt maata sen jalkojen alla palvo, sekin kun nyt vaan on ihminen. Jutta nyt vaan tekee rahaa sillä, mistä nauttii ja haluu tuoda sitä elämäniloa, positiivisuutta ja hyvää meininkiä myös muille. Onko se muka väärin?

Moni varmaan myös ajattelee, että Jutalla on jotkuu poppakonstit siihen, että mm.superdiettaajat onnistuu projekteissaan niin mielettömän hyvin. Ei se näin vaan mene. Jutta on mukana laatimassa ohjelmaa näille diettaajille ja ennenkaikkea TSEMPPAAMASSA niitä ihmisiä ja huolehtimassa niiden henkisestä hyvinvoinnista. Uskokaa tai älkää, tää meno ja meininki kyllä käy kropan lisäks myös pääkopan päälle aika kovin! Ja sittenhän niitä superdiettaajia vasta koetellaan, kun ne jää oman onnensa nojaan. Joillai ne kilotha on palautunu ja jotkuu on saanu liikunnasta ja monipuolisesta ravinnosta ihan uuden elämäntavan.

Mutta elämä on tosiaan myöskin valintoja. Ne,jotka päättää jäädä sohvalle, voivat sen tehdä, mutta on myöskin niitä, jotka haluu laihduttaa/kasvattaa lihasta ja siihen vaaditaan työtä. Ja ennenkaikkea sitä oikeanlaista ruokaa. Jos esim.diettaat niin, kyllä se päivittäinen herkuttelu vaan tarvii jättää pois ja piste.
Mie en ainakaan henkilökohtasesti tuomitse yhtään ketään omista valinnoistaan, ja toivon ettei miutakaan katottas silmät teelautasina, kun "nipotan" ruuasta.
Jos mie oon päättäny syödä jonkun tietyn kaavan mukaan, nii sittenhä se on tehtävä niin.
Kun listalla ei lue irtokarkkeja, einesruokaa ja jäätelöä nii sittehä niihin ei kosketa. Right?
Mutta voi kyllä, en mie noita ole kuitenkaan unohtanu! :D en sentää mikää pyhimys ole. Tällä hetkellä vaan mennään noilla ja katsellaan myöhemmin niitä herkkuja sitten.(ja kyllä, tää on myös sitä,mihin tarviin sitä -ei niin vahvaa- pääkoppaani just nyt..)

                                                 Ihana Vertti suostu ottaa meistä kuvan :)


Että sellanen meno oli tosiaan eilen, tykkäsin! :)

Viime perjantaina kävin myös vihdoin ja viimein hyvän ystäväni kanssa nykii yhteisen käsitreenin.
Ja voin kertoo, että TEKI HYVÄÄ! Kädet vipattaa vissii vieläkii ;)  Etenkii hauista vääntäes tuli sellaset irvistykset, että "sadisti"ystäväni sai kunnon nautintoa...huh huh...
Auttaa kyllä ihan hitokseen, kun toinen on siinä vieressä tsemppaamassa ja sanomassa "vielä menee kaks.." Puhuttiin, että pitää ottaa uusiks joku kerta ja se jos mikä auttaa taas jaksaa kun tietää, ettei tarvi ihan joka kerta pakertaa ominee...
Etenki ku tietää, ettei ne viimoset toistot vaan tule, jos ei joku sitä pakota. Kaverillekkii sanoin, että ite oisin lopettanu varmaa 50toistoo aikasemmi :D


Jeppistäjepulis! Näillä tunnelmilla siis uuteen viikkoon! Aamusali jälleen tehty, puurot mahassa ja kohti uusia seikkailuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)