tiistai 14. heinäkuuta 2015

Mites "lomailu" sujui?

Traa traa ja töttöröö! Tää höntsäily on niiiiiin ohi! :D
Oh hoh. Ei tää oo miun homma. Tämmöset hemmetin treenivapailut. Pöh.
Loppuviikosta en juuri muuta enää ajatellu kuin treeniä. Tokihan nyt siis puuhailin juttuja ja hengailin hyvässä seurassa,hoidin hevosia ja rentouduin, mutta mieli on siitä ihmeellinen juttu, kun se ei jättäny miuta rauhaan.

Ruokailut pysyi melkolailla kondiksessa edelleen, jos ei viikonlopun salmiakkeja ja neljää palaa suklaata lasketa. Tuli myös maisteltua enemmän leipää ja rasvaisempaa juustoa. Ja se perhanan YKSI grillimakkara.
Ja siitähän kroppa ei tykänny, ei sitten yhtään. Sanonpa vaan, että never again, ei ollu sen arvosta. Eli, mitä tästä opin? Ei liikaa rasvaa miulle,kiitos.
Mutta ei miun mahan toiminnoista nyt tämän enempää.

Perjantaina olin kyllä niin tulisilla hiilillä kuin voi olla. Ei oikein ollu mitään askaretta ja tuntui, että pää poksahtaa ihan justiinsa. Tein sitten pienen vatsa-pakaratreenin. Oikeesti, ihan kevyesti ja omalla painolla siis. Silleen, että vähän tuli hiki ;)

                                                     Tästä se idea vatsajumppaan sitten lähti...

Mutta tosiaan. Kävin eilen vähän hiippailemassa tuolla ulkoilmassa ja tekemässä porrastreeniä. Jalat tuntui niiiiin raskailta, mutta vedin silti kipittelyt ihan kunnialla ja pienessä vesisateessa. Mutta onpa nyt hyvä mieli kun sai purettua energioita ja sykkeetkii nous ihan eri tavalla ku aiemmi. Peukku miulle!

Ja sitten. Tänä aamuna! Kuntosali! Yeah! :D Viime yö meni vähän levottomasti kun alkuillasta iski migreenin poikasta, sitä piti selätellä ja yöllä vähän valvoskella, mutta ns.ennen kukon rääkäisyä kamppeet niskaa ja menoks. Ihan ku pikkulapsi olis ollu menossa karkkikauppaa, nii kovi hymyilytti! :D No okei, on miulla muutakin syytä hymyyn, mutta kyllä tätä salille menoa oli jo odotettu!
Päätin, että alkuun pidän treenijaon kahessa, että kroppa saa aavistuksen verra erilaista menoa ku aiemmat 10viikkoo. Ja onhan se itellekkin vaihtelua.
Tein yläkroppa painotteisen treenin ja kyllä tuntu hyvältä. Toki huomas, ettei voimatasot ole ihan samas ku aiemmi (kyllä..reilu viikon tauollakii on vaikutuksensa..) mutta eihän tästä ole suunta kuin eteenpäin.



On kyllä hitoksee hyvä fiilis nyt. Huomenna vielä jalkajumppaa ja katsellaan niitä loppuviikon treenikuvioita myöhemmi.  Oon ihan tosi surkee missään kotijumppa-hommissa, mutta josko niihinkin alkais totuttelee? hhmmmh.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)