maanantai 8. joulukuuta 2014

Pt pukin konttiin?

Ihan törrrrrkeeeen hyvä fiilis!
Kuten olin aiemmi sanonu, sain hankittua pari pt tapaamista ja niistä eka oli tänään.
Käytiin vähän ohjelman runkoa läpi ja tehtiin InBody-mittaus uudestaan.
Miun on vähän hankala uskoa, mutta testin mukaan rasvat oli pudonnu ja lihaa tullu lisää ja edellisestä mittauksesta oli siis se kuukaus aikaa. MITÄ HITTOA? :D
 Pt:kin taas pudotti leukansa sitä paperia kattoessa ja sano, että nyt hää oikeesti joutuu miettii sen ruokapuolen toooosi tarkkaan (ihanku ei muutenki pitäis, mutta annoinpa lisää haastetta hälle ;) )

Pt halus pitää sen tuloslapun itellään vielä, että nyt en voi todisteita tähän postaukseen laittaa, mutta ensi viikolla sitten.
Ihan muutama liike käytiin salilla läpi ja jo siitä mie sain ihan mielettömän kipinän, miten kovin mie tarvin tuon avun ja pt:n kannustamaa vieree! Eli ens viikosta tulee vieläkin huikeempi kun tehdään koko treeni YHDESSÄ!

Nyt miun tarvii toivoo ihmettä, lottovoittoa, tai jatkoa töille, että saisin kunnon pt-paketin ja päästäs jatkaa treeniä ens vuonna ihan täysillä. Tää ohjelma, mikä miulle nyt tulee, lähtee siis kokeiluu reilu kuukaudeks ja katotaa onks siitä mihinkää ja onks se miulle sopiva vai ei.

Kerroin myös pt:lle miun tuntemuksista, kuin lähellä olin heittää hanskat tiskiin ja miks olin just tänään siinä hänen luona, nii hää tajus täysin. Mutta luovuttamispuheille pyöritteli vaan päätä.
Tapaamisen päätteeks mie hälle näytin miun lähtokohta-kuvan ja kerroin näkeväni saman pullukan peilistä yhä edellee, nii hää repes nauraa ja käski vaihtaa peiliä! :D



Näihin sekaviin tunnelmiin...

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olet sen PT:n saanut itsellesi tuomaan lisää motivaatiota! Ihan mahtavaa :) Mullakin haaveessa alku vuodesta palkata PT, mutta nyt menen vielä ihan itsekseni :) Kovasti tsemppiä! Minä täällä seurailen sun etenemistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi olla, että miunkii tuet pt:ltä jää tähän, mut aina voi toivoa...
      Kiitokset tsempeistä! :)

      Poista

Otan mieluusti vastaan asiallisia kommentteja :)